Tuesday, January 26, 2010

CONTEST : My Little Helper

Contest menarik ni.. nasib baik masih sempat lg nak join.. bz sgt smpi x sempat nak tgk blog.. jom la ramai2 kita join contest ni.. bleh la tgk tahap kerajinan anak2 kita kan...

Jeng jeng jeng.. ni la gambaq yang di pertaruhkan.. hope tersenarai la yerr..





Rajin kan ellesya tolong mummy basuh keta daddy.. keta daddy kotoq sangat smpi mak tok pon teguq keta kotoq so mummy pon ajak la ellesya basuh keta.. bkn main sronok lagi bleh main aiq.. slalu basuh kat kedai jer tp kali ni basuh sndri n lepas ni pon bleh la ellesya tolong mummy n daddy basuh keta k.. emuah syg ellesya..


Antara syarat2 contest

1. Tak wajib menjadi follower @ letak url di list side bar blog masing2.
2. Anda mesti ade blog! Sbb penyertaan anda perlu ditempek di dalam blog masing2... .
3. Perkara yg perlu ada dlm entry: Logo contest dan tulis link url blog ni (
http://wanfida.blogspot.com/).
4. Uploadkan sekeping gambar anak anda yg berumur 1 - 4 tahun sama ada girl @ boy yang sedang sibuk membantu ibu @ bapanya . Tak kiralah sedang basuh kain ke... sidai kain ke dan pelbagai kerja2 rumah ;-) .
5. Dan, setelah selesai semua.. letakkan url contest anda dalam petak comment yerr.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hadiahnya macam mana pula???
3 orang pemenang
Hadiah akan saya putuskan setelah memilih pemenang. Takut tak bersesuaian dengan pemenangnya pulak kan..
....................................................................................................................
Contest akan dibuka mulai : 5 Januari 2010 sehingga 29 Januari 2010.

3 comments:

** Perfect Love ** said...

salam..
tq fo join my contest
good luck yer ;-)

Ieza said...

best tu dpt join..ieza anak dh besar2 tengok org join jer la..

'NuReeN' said...

* tq perfect love
* kak ieza kan muda lg.. hee bg la cukup couple.. kan kan.. anak kak ieza yang bongsu pon dh besar kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011