CONTEST : My Little Helper

Contest menarik ni.. nasib baik masih sempat lg nak join.. bz sgt smpi x sempat nak tgk blog.. jom la ramai2 kita join contest ni.. bleh la tgk tahap kerajinan anak2 kita kan...

Jeng jeng jeng.. ni la gambaq yang di pertaruhkan.. hope tersenarai la yerr..





Rajin kan ellesya tolong mummy basuh keta daddy.. keta daddy kotoq sangat smpi mak tok pon teguq keta kotoq so mummy pon ajak la ellesya basuh keta.. bkn main sronok lagi bleh main aiq.. slalu basuh kat kedai jer tp kali ni basuh sndri n lepas ni pon bleh la ellesya tolong mummy n daddy basuh keta k.. emuah syg ellesya..


Antara syarat2 contest

1. Tak wajib menjadi follower @ letak url di list side bar blog masing2.
2. Anda mesti ade blog! Sbb penyertaan anda perlu ditempek di dalam blog masing2... .
3. Perkara yg perlu ada dlm entry: Logo contest dan tulis link url blog ni (
http://wanfida.blogspot.com/).
4. Uploadkan sekeping gambar anak anda yg berumur 1 - 4 tahun sama ada girl @ boy yang sedang sibuk membantu ibu @ bapanya . Tak kiralah sedang basuh kain ke... sidai kain ke dan pelbagai kerja2 rumah ;-) .
5. Dan, setelah selesai semua.. letakkan url contest anda dalam petak comment yerr.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hadiahnya macam mana pula???
3 orang pemenang
Hadiah akan saya putuskan setelah memilih pemenang. Takut tak bersesuaian dengan pemenangnya pulak kan..
....................................................................................................................
Contest akan dibuka mulai : 5 Januari 2010 sehingga 29 Januari 2010.

Comments

salam..
tq fo join my contest
good luck yer ;-)
Ieza said…
best tu dpt join..ieza anak dh besar2 tengok org join jer la..
'NuReeN' said…
* tq perfect love
* kak ieza kan muda lg.. hee bg la cukup couple.. kan kan.. anak kak ieza yang bongsu pon dh besar kan..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017