****fesyen apa ni??****

Bz nya minggu ni x leh nk update blog.. ini saja yg sempat utk pagi ni.. kena rush siapkan 'homework' heheheh mcm keja sekolah la plak.. semua urgent nk kena siap jgk hari ni..
Layan ja piccas ellesya ni balik dari umah pengasuh siap mcm nak berjoging tp hujan la plak....

Bila dah sampai depan rumah tak mau turun dari kereta terus ke seat belakang, ni maksudnya nak suruh mummy bawak p ronda2 la tu.. baju yg ellesya pakai tu sebenarnya utk baby 3-6 bulan ellesya dah nak masuk 2 tahun 27/8 ni pon still boleh pakai.. kurus ker anak mummy @ baju tu yg besar???


Comments

Fieza79 said…
elesya nk suruh mummy dia bwk g quensbay lg kot..hehe
'NuReeN' said…
kalau tanya nak p mana queensbay @ giant dia akan sebut.. semlm bwk kuaq p bank dia kata mummy nak bwk p giant siap bg tau kat bear dia lagi hehheee....

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017