" JOM PIZZA!!"


Dahsyat sungguh anak mummy ni lipat kain...
duduk mcm gimnas mata tengok tv ja dr td.. bilanya nak siap nih!!

opppssss............ hello kitty main cak2 kerr??

Khusyuk sungguh.. nih bila nak abis ni???

kami nak kuaq tengah hari ni, sementara tunggu daddy p repair aircorn keta kami kemas umah N lipat kain.. elok siap daddy pon sampai so bersiap sedia lahhh queensbay kami akan serbu!!!


Jam 1pm bertolak dari umah si ellesya ni mmg x kan tinggal la barney dia tu... kemana saja nak bawak..

Apa dah Jadi??? knapa daddy N ellesya terlopong & terkejut?? ada apa2 kerr??? ntah mummy pon tak tau..

Mummy N ellesya yang sentiasa COOL!!

Mushroom sup.. santapan pertama.. daddy masih khusyuk dengan laptop..

Ellesya : suap daddy..

Ellesya : sedap.....

Dengan riaksi muka yang sedap sangat...

Masih seisi suap menyuap.. slalu nak suap sendiri tapi kali ni nak mummy yang suapkan manja la ellesya ni..

Faveret ni MILO ICE.. tengok jari ellesya pegang straw ada gaya tuuu....

Pose mummy wit elly..

Nak ellesya ni tengok camera punya pasal mummy suruh dia panggil daddy.. so mulut dia pon ternganga la x nmpk cam senyum daaa....

Yeayea pizza dah sampai...

Dah x sabar si ellesya ni nak makan..


Daddy suapkan suap..

Ellesya : TQ daddy

Dah licin kami balun ellesya dok bermanja2 ngan daddy sambil tunggu icecream dia sampai..

Dah dapat ice cream x dernyerr ingat mummy ni lagi...

Tgh dok khusyuk leyan ice cream ni pelayan pizza tu mai hantar hadiah untuk ellesya.. cepat la buka..

Ni ha dia hadiahnya.. crayon + colouring book. Pantang la budak kecik ni.. khusyuk bagai homework la dia..

Pandainya anak mummy ni colour..

Masih khusyuk...

Eh tu sticker la ellesya bkn untuk di colour!!..

Mummy ja yg pulun ambik gambar, daddy N ellesya buat homework...

Dah abis makan layan game plak.. ellesya dok menari2 tapi x der muzik pon.. hehehee... daddy plak dah lama x main game dok pulun main game keta, terlindung dek mesin ni so x nmpk la daddy...

Pas2 main tiny hockey plak.. layazzzzzzz......

Last game main baling2 bola..


Comments

mamalieyna said…
amboi berjalan sakan nampaknye tu..best jalan2 ellesya?^_^..mkn2, main2 eh..sure best kan..
SILENT_VIOLET said…
sweetnye...semua red in color....:D
'NuReeN' said…
mamalieya : bila daddy blk sure bwk dia jln2.. nak guna sebaik mungkin waktu yg singkat masa daddy ada cini..

yan : hahhahahaa x la kebetulan bila anak aku nk pakai merah kami pon semua merah!!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017