Thursday, August 5, 2010

" JOM PIZZA!!"


Dahsyat sungguh anak mummy ni lipat kain...
duduk mcm gimnas mata tengok tv ja dr td.. bilanya nak siap nih!!

opppssss............ hello kitty main cak2 kerr??

Khusyuk sungguh.. nih bila nak abis ni???

kami nak kuaq tengah hari ni, sementara tunggu daddy p repair aircorn keta kami kemas umah N lipat kain.. elok siap daddy pon sampai so bersiap sedia lahhh queensbay kami akan serbu!!!


Jam 1pm bertolak dari umah si ellesya ni mmg x kan tinggal la barney dia tu... kemana saja nak bawak..

Apa dah Jadi??? knapa daddy N ellesya terlopong & terkejut?? ada apa2 kerr??? ntah mummy pon tak tau..

Mummy N ellesya yang sentiasa COOL!!

Mushroom sup.. santapan pertama.. daddy masih khusyuk dengan laptop..

Ellesya : suap daddy..

Ellesya : sedap.....

Dengan riaksi muka yang sedap sangat...

Masih seisi suap menyuap.. slalu nak suap sendiri tapi kali ni nak mummy yang suapkan manja la ellesya ni..

Faveret ni MILO ICE.. tengok jari ellesya pegang straw ada gaya tuuu....

Pose mummy wit elly..

Nak ellesya ni tengok camera punya pasal mummy suruh dia panggil daddy.. so mulut dia pon ternganga la x nmpk cam senyum daaa....

Yeayea pizza dah sampai...

Dah x sabar si ellesya ni nak makan..


Daddy suapkan suap..

Ellesya : TQ daddy

Dah licin kami balun ellesya dok bermanja2 ngan daddy sambil tunggu icecream dia sampai..

Dah dapat ice cream x dernyerr ingat mummy ni lagi...

Tgh dok khusyuk leyan ice cream ni pelayan pizza tu mai hantar hadiah untuk ellesya.. cepat la buka..

Ni ha dia hadiahnya.. crayon + colouring book. Pantang la budak kecik ni.. khusyuk bagai homework la dia..

Pandainya anak mummy ni colour..

Masih khusyuk...

Eh tu sticker la ellesya bkn untuk di colour!!..

Mummy ja yg pulun ambik gambar, daddy N ellesya buat homework...

Dah abis makan layan game plak.. ellesya dok menari2 tapi x der muzik pon.. hehehee... daddy plak dah lama x main game dok pulun main game keta, terlindung dek mesin ni so x nmpk la daddy...

Pas2 main tiny hockey plak.. layazzzzzzz......

Last game main baling2 bola..


3 comments:

mamalieyna said...

amboi berjalan sakan nampaknye tu..best jalan2 ellesya?^_^..mkn2, main2 eh..sure best kan..

SILENT_VIOLET said...

sweetnye...semua red in color....:D

'NuReeN' said...

mamalieya : bila daddy blk sure bwk dia jln2.. nak guna sebaik mungkin waktu yg singkat masa daddy ada cini..

yan : hahhahahaa x la kebetulan bila anak aku nk pakai merah kami pon semua merah!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011