Monday, August 30, 2010

~~Happy Birthday Dear~~


27 August 2010
* Bonston Cheese Cake*
Genap usia ellesya afreena 2 tahun..
Happy birthday dear 'from mummy N daddy'
calebrate dekat rumah selepas sembahyang maghrib
plan nak celebrate kat hotel tp memandangkan nak blk umah mertua
kami cancel buat jerr kat umah

With Mummy b4 potong cake


Wit daddy.. ;)

Ellesya dah x sabar nak potong cake.. dok tarik2 seluaq mummy...

Ellesya : mummy cepat laaa.......

Awat ellesya ni serius ja muka dia.. mummy N daddy plak mcm xcited lebih..

Lambat lagi ka mummy???

Happy birthday to you

happy birthday to ELLESYA AFREENA

happy birthday to you......


acara tiup lilin daddy rakam buat video tp mummy tak boleh attach so x der la.. nanti mummy try lagi..

Penuh senyuman utk 1st slice

Acara suap menyuap...

daddy dah nganga punya la luas, ellesya suap mulut sendiri.....

Ellesya : kejap yerr daddy.. nak tak???

Daddy : ok... :)

Daddy : hhhmmmmm sedapnya.. patut la ellesya pulun soang2 ja dr td...

Aksi ellesya wit daddy..

Ellesya : mummy nganga.....

Mummy : hhhmmmm... sedap, tq ellesya

Ellesya : welcome

Ellesya tgh pujuk mummy utk suapan kali ke 2 .. pandainyerrr....

Suka betol ellesya dengan cake ni.. byk dia mkn mlm tu..

Layan aksi ellesya mkn cake..

(Sambil memegang pisau)

Layanzzzzz....

Tak sudah2 lagi anak mummy ni mkn..

Choclate Moist cake

Calebrate di umah PIL.. baju ellesya basuh dek tolong daddy basuh pinggan lepas berbuka...
Cake hand made From SIL special for ellesya

Aksi ellesya bersama TOK b4 acara meniup lilin..



Happy birthday to ellesya.... from Tok, Wan, Abg N Mak long...

Happy in calebration..

Dari kiri MIL, SIL, FIL me BIL

Paling ellesya suka patung2 atas cake tu...
1st patung yg dia sebut "kungfu panda" hehehee

Saat paling di sukai.. acara memotong cake, kalau boleh dia nak potong sendiri tanpa bantuan.. anak mummy ni suka berdikari N sangat suka menolong..

Ini dia rupa selepas di potong..


Minta ellesya suapkan Tok, Wan, Sil & Bil dia x mau.. last2 Tok suap sendiri... Dapat Hadiah T-shirt & sluar Jeans 'Garfild' daro Tok & Wan..

5 comments:

syu_hada said...

waa....sukenyer dia makan kek!!!! Happy Birthday ellesya.... =)

mama c'fa said...

thniah n hapy befday ellesya..semoga pnjg umo n jad ank yg baik ye syg.. comel2...daddy awk nmpk ensom bile rmbut pendek. hih jgn mrh ye kak. hihihhi

mamalieyna said...

sweet moment n sweet piccas! ^_^..suke..tmbh2 tang suap menyuap tu..sweet..^_^

*happy besday cayang! moga sihat selalu & jd anak yg solehah yee..Amin!

'NuReeN' said...

syud : tq auntie, mai la join sedap ni.. autie x der adiah kerr utk elly??

mama c'fa : tq auntie, elly akan jd anak yg terbaik utk mummy & daddy.. eh2x ensem kerr daddy elly?? sure bangga gila bila dia tau auntie puji dia cam ni..hehehe

mamalieyna : tq auntie, sedap sgt cake ni sbb tu elly mkn byk.. mummy & daddy elly suap cikit jer.. AMIN..

nurgreen said...

2 thn dah yek....cpt betul masa blalu....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011