Wednesday, September 1, 2010

"Beach At Pulau Jerejak's Jetty"

Balik dari kg kami naik feri singgah KTM ambik moto daddy yg di pos dr KL
Mulai 1/9 hari ni daddy dah mula keja di penang..
kami 2 naik keta daddy naik moto

Sebelah petangnya bawak ellesya jalan2.. singgah lepak kat tepi jetty pulau jerejak.. ajak ellesya turun jalan2 kat gigi pantai.. mulanya dia x mau buka kasut, x pernah lagi dia x pakai kasut klau pijak pasir.. ni la 1st time agak kekok tp bila 'dh kenal maka jatuh la cinta' siap gamit2 tangan ajak join..

Melihat pemandangan dari jauh nmpk kelibat jambatan PP.. hehhee... kelibat kerr??

Layanzzzzz...


Daddy dah mula ambil posisi... berpimpin tangan seiringan..

Seronok tengok ellesya main ngan daddy.. mummy malas buka kasut nanti kasut.. hehheee.... jd camerawomen jerr la..

Dah semakin berani.. nak yg lebih mencabar so daddy lipat cikit skert masuk dlm baju..

Layanzzzz..... happy betol ellesya..

Harus tinggalkan jejak..hehheee...

Apa yg anak mummy tulis tu???

Yeaahhh hampir siap..

Taraaaa.... "ELLESYA LUV MUMMY & DADDY"

Belum puas lagi..

Jom daddy..

Naik sambung balik melukis & menulis..



Gengam pasir tu knapa?? macam marah jerr??


Daddy dah ajak balik, dah lewat, balik masak utk berbuka..

2 comments:

LYaFRINA said...

wowwww... ambik angin kat pantai... suka tgk pic tu semua... sweet jer elessya dgn daddynya.. lps ni blh la bmanja dgn daddy selalu, sbb dh duk serumah kan..

'NuReeN' said...

a'ah.. skrg ni apa2 semua cr daddy.. so mummy boleh la masak dgn sng hati cuma ellesya ni pantang dengar bunyi air kat sinki "daddy, jom tlg mummy basuh pinggan".. kena la buat keja slow2..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011