Friday, September 24, 2010

~Candid Di Pagi Raya~

Beberapa gambar candid yang berjaya disnap oleh mummy & daddy
Jom kita layannnzzzzzz......

Sebelum acara bergambar bersama ellesya main wit turtle, SIL kat blkg tue pon belum mandi


Bear tetap bersama kat mana pon elly berada.. hehhe


Ellesya ni bila ajak ambik gmbq ja susah betoi..


Mummy siap PEACE lagi, alih2 ellesya ngan aksi yg kurang sopannya siap nmpk underware lagik

Daddy candid sendiri.. siapakah gerangan sijelita dibelakang iteewww.. ;)

Daddy dok syibok dok adjust camera ellesya tue pon syibok nak tgk
Ini pon sama.. wow... xcited x muka ellesya lps dpt duit raya

Daddy snap byk kali nak dpt yg terbaiiikkk


Bosan gamaknya dok tunggu daddy ni lambat sangat..

Ehh.. gambar dah cun tp ellesya tue bagai nak lari ja dr pelukan tok
siap ready dh tue kaki terangkat sebelah

Ni daddy acah jerr bg duit raya RM1, wat endah x endah jerr


X dan nak ready lagi camerawomen dah snap.. adusss... muka buruk daaa...

Mimik muka bucuk utk daddy..

HAHHAHAHHAHA (tiru gaya toy story gelak)

Ellesya mintak my BIL bg balik BARNEY dia.. (muka dah sebek)


Kami x ready lagi la.. dok pebetoi kaki ellesya tue.. nti piccas cantik elly plak x sopan..


4 comments:

Fieza79 said...

byk nya gamba2 depa...candid pn byk...lawa..!

kasihredha said...

Nice blog
salam kenal

'NuReeN' said...

fieza : candid mmg byk... bdk kecik tue kan susah nk trima arahan.. ada saja x menjadi

kasihredha : salam kenal.. tq.. simple jerr blog ni

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

meriahnyer raya..
siap ngan tripod tu..
hihihi, lyn lak ellesya ekk.. kalo my Alya, larikkk je tgk kamera. tak suka possing, hampeihhh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011