Thursday, September 23, 2010

~~::PONEY::~~




Di petang 29 Ramadan 1431 H
Tengah relax2 baru balik dari kerja
tetiba ada org bg salam
oooo EN. POSMEN yerr
Abg Posmen :Ni rumah Pn. Aziatul Nureen ker??
En. Asben : ya..
Abg Posman : dia ada? Ni ada kiriman..
En.Asben : x pa saya soami dia.. ok tq..

Masa mummy dapat tau mummy dapat 1 bungkusan..

mummy dah boleh teka

Sbb mmg ini yang mummy tunggu..


Consulation gift utk ellesya

MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST

Ellesya xcited sgt2..



so mummy bagi dia buka sendiri mmg hadiah dia kan
ehemmmm ehemmmm

yeayea dapat baju
Terus pakai.. mmg ellesya suka clr pink.. N baju ni pon ala2 pink + peach

Tue tag baju pon x buang lagi..

Cantik.. anak mummy ni mmg cantik..

Dengan kad ucapan raya.. SELAMAT HARI RAYA ALYYANI

Mula la ambik pot konon2nya nak balas kad raya la tue..

kena simpan nanti abis di contengnya kad raya tue..

Kira baju raya ellesya la ni kan..

p/s : cantik x watermark tue??? ehemm2x.. ditempah khas dr http://mamaaerish.blogspot.com/.. tq soooo much..





5 comments:

mamaaerish@eb said...

mmg cantek la bj tuh nureen... alhamdulillah rezki....

congrats eh... ;p

mamalieyna said...

waaah dpt adiah baju..mmg best! ^_^

tahniah...watermark pun chanteek!

'NuReeN' said...

eb : nice baju tue.. pakikan ngan jeans @ skert pon cantik..

iena : a'ah.. suka sgt tgk elly senyum bila dpt baju tue.. watermark from EB..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah, cantek tu..
leh wat raya..

'NuReeN' said...

tq.. mmg nice sgt.. sesuai ngan dia.. mmg betoi ckp alyyani (penganjur) baju poney kena ambik saiz besaq dr umur.. elly 2tahun kena pakai yg saiz 3/4 tahun.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011