@-- Playing wit Adrian --@

Ni nak ganti tempat daddy drive keta kerr???

Layanzzzz aksi ellesya bergaya bersama stereng.. Sambil menunggu daddy mencari sesuatu yg hilang...


HHHHHHaaaaaaa.....
Ni muka xcited nak balik kampung.. Bila tanya balik jumpak sapa?? sure ellesya akan jwp jumpak adrian

Daddy mencari "cap" tayar keta dia yg hilang sebelah.. huhuuu rompong la tayar keta aku...

Dah sampai di kampung terus cari adrian..

Berselimut di siang hari.. aduusss x panas kerr?? ni sambil melayan crita "toy Story" ellesya soang ja bg feedback ngan melambai kat mummy.. ;)

Dah lama menunggu baru la adrian join lembaian ngan ellesya.. tq U all..

Sebelah mlmnya setelah selesai buka posa dok main ligan2 (kejar2).. sronok sgt.. umah wan kan besaq bebas nak lari dr dapur ke depan dgn bangganya.. riuh 1 umah.. Wan & mak tok G solat tarawih...

Penat berlari ellesya berehat sekejap.. adrian dok pujuk ajak main lagi..

Pujukan adrian berjaya.. mula main kejar2.. lapangnyerr cuma tiang seri la byk dlm umah wan ni...

Ellesya berehat lagi...

Adrian : come ellesya.. playing wit bycycle ;)

Ellesya : ok

Adrian ni x brani nak naik basikal abg dia.. ellesya ni plak suka sgt naik basikal besar.. mentang2 dah boleh kayuh sekerat suka la tu bila basikal bergerak laju...

Ellesya : may I borrow UR bycycle?

Adrian : no, that mine...

Adrian ni kedekut cikit, x boleh tgk ellesya naik basikal dia...

Esok paginya.. play wit umbrella plak.. adusss anak mummy ni macam2 la..

Berjaya jugak ellesya pujuk adrian utk pinjamkan bycycle dia..

Aik x posa yerr... sedapnyerrr mkn simpul kasih tu..

Comments

LYaFRINA said…
happynya dia main dgn sepupu dia...
bila dh ada geng lg la happy kan
'NuReeN' said…
mmg happy sgt2 mlm tu.. dah lama x jmpk.. masa kat png pon asyik sebut jerr nama adrian..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E