Tuesday, September 7, 2010

@-- Playing wit Adrian --@

Ni nak ganti tempat daddy drive keta kerr???

Layanzzzz aksi ellesya bergaya bersama stereng.. Sambil menunggu daddy mencari sesuatu yg hilang...


HHHHHHaaaaaaa.....
Ni muka xcited nak balik kampung.. Bila tanya balik jumpak sapa?? sure ellesya akan jwp jumpak adrian

Daddy mencari "cap" tayar keta dia yg hilang sebelah.. huhuuu rompong la tayar keta aku...

Dah sampai di kampung terus cari adrian..

Berselimut di siang hari.. aduusss x panas kerr?? ni sambil melayan crita "toy Story" ellesya soang ja bg feedback ngan melambai kat mummy.. ;)

Dah lama menunggu baru la adrian join lembaian ngan ellesya.. tq U all..

Sebelah mlmnya setelah selesai buka posa dok main ligan2 (kejar2).. sronok sgt.. umah wan kan besaq bebas nak lari dr dapur ke depan dgn bangganya.. riuh 1 umah.. Wan & mak tok G solat tarawih...

Penat berlari ellesya berehat sekejap.. adrian dok pujuk ajak main lagi..

Pujukan adrian berjaya.. mula main kejar2.. lapangnyerr cuma tiang seri la byk dlm umah wan ni...

Ellesya berehat lagi...

Adrian : come ellesya.. playing wit bycycle ;)

Ellesya : ok

Adrian ni x brani nak naik basikal abg dia.. ellesya ni plak suka sgt naik basikal besar.. mentang2 dah boleh kayuh sekerat suka la tu bila basikal bergerak laju...

Ellesya : may I borrow UR bycycle?

Adrian : no, that mine...

Adrian ni kedekut cikit, x boleh tgk ellesya naik basikal dia...

Esok paginya.. play wit umbrella plak.. adusss anak mummy ni macam2 la..

Berjaya jugak ellesya pujuk adrian utk pinjamkan bycycle dia..

Aik x posa yerr... sedapnyerrr mkn simpul kasih tu..

2 comments:

LYaFRINA said...

happynya dia main dgn sepupu dia...
bila dh ada geng lg la happy kan

'NuReeN' said...

mmg happy sgt2 mlm tu.. dah lama x jmpk.. masa kat png pon asyik sebut jerr nama adrian..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011