Tuesday, September 21, 2010

"PalacE d'indiA" (29 RamadaN)

Masih nak crita pasal berbuka... hehhehe
akhirnya..
berjaya jugak kami sekeluarga berbuka kat luaq


Bagai la tahu baca menu..


Ni angkat tangan panggil waiter utk order kerr syg?? Bkn nak order la sebenaqnya daddy dok ajaq ellesya buat geleng2 kpala mcm india suka buat tue...


Berebut sudu ngan daddy..


" Smile"


Dah order... xcited nak mkn la.. kami sampai lewat tau.. pkl 8pm baru smpi disbbkan jem org dah nak balik beraya..

Suasana dalam Palace d'india


Buku menu


" Papedom" eh betoi ka ejaan nih.. ni mmg feveret ellesya.. konker soang2..


Ellesya : sya suap k??

mummy : OK :)


Ellesya : daddy plak..

Daddy : TQ


" Orange juice & ice lemon tea"


Lupa daaaaa nama ayam ni msk apa.. dah lama baru nk wat n3 gini la lupa hehhee..


"Prawn Briyani + kambing masak apa ntah" hehhehe lupa lagik...


Bergegas bersama daddy nak p basuh tangan..


Sungguh menyelerakan..


Eh apasat mata mummy dah kuyu semacam jerr tue??


Menyendap pemandangan dari dalam restoran...

Bergambar kenangan

Mummy plak turn basuh tangan ellesya..
Aik ingatkan dah abis mkn.. sambung balik..


Inilah dia.. mmg lapaq sangat dah la terlewat berbuka...


Piccas depan restoran.


4 comments:

mekchu said...

kita kan penat puasa sebulan.. update je.. hehehe.. ellesye, auntie pulak.. auntie pulak.. (mintak ellesya suapkan) :P

'NuReeN' said...

a'ah.. tp x cukup pon sebln puasa hehehhe..
ellesya : auntie nak kerr?? meh la cini.. ;)

Fieza79 said...

mmg puas ati la dpt berbuka last punya...menarik tmpat tu la..
makanan nya mak aii menggoda seleraa..!

puas ke beraya nureen..?

'NuReeN' said...

tp sayang.. 1st time p nk order x gheti.. main blasah jerr...

mmg puas ati raya 11 ari.. nti tgu n3 raya nureen k... tema kita thn ni sama la "green for save world "raya"!!'

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011