~~lepak2 McD~~

Semalam.. lepas berbuka rasa agak bosan dok umah jerr.. actually dok pikiq nak celebrate la kat luaq sbb daddy dh tukaq blk png tp x leh nk plan lg disbbkan kebizian yg melampau.. myb minggu dpn nak jgk celebrate kat luaq..
lepak sambil mkn sundue groovy lime yg baru tu ;) & si kecik tu biasa la akan mintak burger tp dok kutip ja sayuq sampai licin, daging & roti gigit cikit jerr...

Snap pic mummy, elly N daddy tp daddy x masuk la plak..


Masing2 ada cara tersendiri..

daddy : melayan phone kwn dia

ellesya: melayan nikmatnya mkn fun fries

mummy : cibok jerr nak ambik gambaq...

Comments

Fieza79 said…
huhu mlm ari tu masa berbuka kat luar tk sempat nk singgah mekdi..tgk2 org ramai sgt terus je blah gitu...sbb sebelom tu dh berbuka di ayam penyet..!

daddy tu dh balek sini ye Nureen..dh tk ke sana dh ka..
'NuReeN' said…
mmg pon.. mlm tu ramai gila tambah2 lps org selesai smbhyg tarawih.. yerr la dok tgk ja iklan dlm TV mlm la nk serbu pon kan..

ayam penyet tu nmpk sedap tol.. nureen teringin nk p restoran kat kg pelet BM tau x kat na?? tgk dlm warung kita nmpk best sgt

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017