Tuesday, August 10, 2010

~:: TASIK ::~

Tahap kebizian melampau baru hari ni mummy sempat nak update...
Actually ni gambar masa kami blk umah PIL kat jitra Kedah 2 minggu lepas..
BIL ajak p tasik ada GEMPAK ASTRO DESA

Xcitednya ellesya bila BIL ajak kami p lepak tasik.. Tasik Darulaman kot nama dia dekat ngan padang golf...

Aksi merbahaya!!! (jgn tiru aksi ini) tapi mummy peluk kaki dia kuat2...

Ellesya : Angin masuk dlm mulut la mummy

Dah sampai tasik terus berlari..

Sempat disambar daddy.. itu pon meronta2 minta dilepaskan..

~~ Peace~~

" Mummy wit Daddy"


Ellesya wit BIL

Ellesya dah nmpk something yg dia suka sbb 2 dah x mau tgk camera..


Bye2 mummy, bye2 daddy...


* pemandangan tasik*

ini la yg ellesya nmpk tadi.. "DUCK" katanya..

Mummy ajak daddy naik tapi daddy x mau ntah mummy pon x tau knapa daddy x mau naik..

So tengok dari jauh aja la...


Ada lagi yg ellesya nmpk... hhhmmm apa ya???

Berposing plak anak mummy ni..


Tergamam seketika.. apa yg membuatkan ellesya ni terlalu teruja ni??

OOOhhhh rupa2 nya dia nmpk rumah pelampong ni ha.. ramai la bdk2 dlm 2 dok melompat2.. ellesya mummy x bg masuk sbb semua bdk2 dlm 2 dah besaq2 nti ellesya di tolak2 plak..

tengah memilih bellon mana yg berkenan dihati.. cari bellon barney x dak soo....


Ellesya pilih "Hello kitty" sbb mummy rasa anak mummy ni suka yg berwarna pink berbeda ngan mummy la plak..


Layan ellesya bersama hello kitty nya berlari2 berkejar-kejaran dipadang..

Heret hello kitty penuh dengan gayanya!!


Hello kitty nak terbang ker ellesya



Layannnzzzzz....


Marah bila mummy peluk dia..


Ntah apa yg ellesya ckp mummy pon dah lupa..


Bergambar bersama..


Bahagia selamanya...


Jom kita balik...


Singgah minum dulu kat Taman Mahsuri dekat dengan klinik yg mummy bersalinkan ellesya


Lama sangat tunggu air x sampai2, sampai ellesya ni jatuh kerusi... hehhehehhe hahahhahaa


Dahaga sungguh anak mummy.. bkn dahaga sangat pun tapi sbb air ice mmg ellesya suka sangat2... blended choclate plak tu..


Air mummy dia kata masam.. bkn masam tapi manis sangat2 terlajak gula gamaknya...


Aik kata masam.. ellesya bkn minum air tp dia mkn ice ketol..


Besoknya sebelum berangkat blk penang PIL ajak p tesco nak beli Baby Bop utk ellesya.. balik umah tengok daddy beli turtle.. suka sgt dia..


Ni tirtle ellesya.. kena letak cini.. x mau berenggang langsung...



No comments:

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011