!!:: Little Princess/Prince Of Posing Contest ::!!




Anjuran : Zamzarina

Due : 20 sept 2010


http://khaimohd.blogspot.com/



http://damiabudgetboutique.blogspot.com/

*
*
*
*
*
*

Nama : Ellesya Afreena Mohd Nasir

Umur : 1 Tahun 11 Bulan 16 Hari

Kami jalan-jalan tasik petang Ahad kebetulan ada Gempak Astra Desa di situ. Mummy panggil ellesya nak snap gambar terus dia posing gitu. Selalunya susah sungguh dia nak berposing tapi mungkin angin tasik petang tu yang sepoi2 bahasa buat dia happy sangat.

Comments

LYaFRINA said…
comel ellesya...
gud luck nureen..
kalo rasa rajin.. nk join gak nanti
Fieza79 said…
gud luck ellesya...!
ghajen nureen join contest ye..
'NuReeN' said…
lya : tq.. jom la jom tp jgn paksa diri k..

fieza : tq.. dah lama x jain byk2 cam ni, ari ni mau khatam abis2san
salam....saya datang terjah entry...btw semua done...cuma banner penaja tak der kat side bar...nanti kalau dah betulkan inform yer..
oraitt...dah check ...kali ni lulus...thanks

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017