Wednesday, June 17, 2015

char koay teaw penang

assalamualaikum..... 
autopublish

klau mai penang x mkn char koay teaw mcm x lengkap jugak kan
so memandangkan weekend lepas daddy standby
so kami mmg lepak umah ja la
cuma mlm ahad tu daddy ajak dinner kat luar
jommmmmmmmmmmmm.......
kami terjah medan mkn yg baru buka area gelugor

eshal baru bangun tidoq masa ni
daddy & emir g order makanan

tu sbnarnya kdai kawan daddy
so kami lepak mkn kat cni
tu daddy yg seluar merah tu... emir kat sebelah berpjamas putih

nk letak jugak pic yg daddy snap hihiii

sementara tunggu makanan smpi kami posing lagi
x der herannya camera 2 beradik tu bila dpt game

fresh orange & carrot susu

ni namanya ubat batuk
hahahaa.... emir & ellesya kebetulan mmg baru jer dok batuk2
yg uniknya ABC dia bulat canggini hihii
emir dok kecur air liur dh la tue bila mummy suruh tunggu jap nak snap hahaha

licin la 2 beradik ni bedal :P

ni offcoz la ellesya... speggthi carbonara fvret selamanya hahhaa

khusyuk jerr mkn..
pic char koay teaw lupa plak nk snap
yg pasti koay teaw kerang dia mmg sedap :P



 
selamat menyambut ramadhan al-mubarak & selamat bersahur..... 

 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
puasa kan dah dekat
menu wajib bila bersahur ni kan... :)
insyaALLAH sama2 kita membeli sambil membantu...


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi
selamat berpuasa

mama tisya said...

baru nk tgk gmbr charkuehtiaw hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat berpuasa..
Bulan pose tak boleh tengok ABC yg mengancam tu Nureen :)

LYAfrina said...

a ah..ABC tu mmg unik sikit..sbb bntuk bulat..itulah, batuk2 pon tetap nk minum /makan y berais kan..sama la cam asya..batuk x henti lg ni

el said...

kat mana medan glugor ni nureen..
nak gak pi terjah sn jjcm haha

selamat berpuasa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
alaaaaaaaaaa
nak gambor CKT he3 :P

adianiez AIDA said...

mak aii sedap nyer spageti carbonara tu nampaknya.
juicy yum yum...
yes la kalauke penang wajib pekena char kue teow.
feveret anak sulung aida tu, nama nyer nurin juga :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011