"AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG"

' AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG '






ELLESYA AFREENA MOHD NASIR
1 TAHUN 3 BULAN
27HB OGOS 2008

Gadis litar.. Dekat Pacific Alor Star. Bawa ellesya main2 asyik duduk kat umah jer..



Snap pic ni dekat jusco perda png balik dari kursus induksi kat taiping.. masa ni ellesya baru 10bln.. nmpk daddy main game keta ellesya pon nk main jgk...





Ni dekat queensbay.. naik keta pulis main kejar2 ngan sapa ja?? siapakah si penjenayah itu???


Ni plak dekat giant bayan baru penang.. balik dari kerja ajak ellesya pergi giant nak beli barang dapur sikit.. sblm apa2 mesti bg ellesya main dulu.. ;)



Billion Baling.. masa raya haji balik kampung sempat lg bwk ellesya pergi main.. pergi billion 2 sebenaqnya nak beli vitagen tp tersangkut dkt mainan ni dlu la.. hehee..



Queensbay penang.. dpt belon free bila sewa keta ni.. pusing 1 queensbay mlm 2.. belon x lepas pegang jer cam 2...



Gurney plaza.. shopping wit daddy n mummy



Dlm keta menunggu daddy dkt stesen bas sg.nibong penang




Jet pejuang dekat Pacific Alor Star




Dlm queensbay lagi.. hheee





JOM RAMAI2 MASUK CONTEST NI....




Antara syarat2 contest :


Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
Jadi follower blog ni
Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang kat comment site supaya senang nak terjah..Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 10PM

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA+3 HADIAH LUCKY DRAW


P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...









Comments

Ryn said…
salam ziarah,

byknya gambar...sumer pn best2..

good luck!!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017