CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK

" CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK "

Nama daddy : Nasir
Nama Anak : Elly

Cerianya daddy ngan ellesya dalam bilik persalinan ni.. Mana tak cerianya Ellesya dapat kasut baru daddy belikan dekat GURNEY PLAZA PENANG.. Daddy pula dengan rambut ala2 allycats gitu.. Ellesya 8 bulan masa mummy ambil gambar ni.. Kami bawa Ellesya shopping dan makan2.. Hope we always happy and CERIA..



Antara Syarat2 Wajib:
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sponsor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..



Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..

2 . Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe

3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini

Senang je kan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..



Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..


Rebutlah peluang ini...

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017