SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


Syarat2 adalah seperti berikut...

Be my follower and add my blog kat korangnye list....
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...
letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..

HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....


Nama : ELLESYA AFREENA BINTI MOHD NASIR
Umur : 1 TAHUN 4 BULAN
T.Lahir : 27HB OGOS 2008

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017