"SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA"


7 am 27 Nov 09



Ellesya dh siap berbaju kurung dan bertudung kuning utk pulang beraya di kampung.. tak macing lgsung tp dh ellesya nk pakai mummy pakaikan jer la.. tegak berdiri bila mummy ckp nk ambik gambaq.. daddy x blk masa raya haji thn ni.. kami beraya berdua saja.. daddy tgk gambaq ni daddy ckp nmpk ellesya macam nak p mengaji Al-Quran..

mummy sempat bergambaq ngan ellesya.. klau daddy ada lg sronok.. mummy bwk ellesya singgah umah k.shima (pengasuh) beraya sblm bertolak pulang ke kampung halaman..



Pic ni mummy snap masa kami on the way nak p raya umah nyang dan tok ayah.. p ngan mak teh n maktok.. ellesya suka mkn lemang dan rendang.. rupa2nya anak mummy n daddy ni suka mkn pedas.. mummy bru prasan.. ellesya macam daddy suka mkn pedas.. dh berpeluh sgt mummy x bg ellesya pakai tudung.. lgpon tudung caler kuning baju plak caler biru kehijauan.. cantik kan baju daddy beli.. padan ngan ellesya...


9 am 28 nov 09



Ellesya nak ikut pak jang naik keta p kedai gunting rambut daniel dan adrian.. mummy malas nak ikut juz snap pic dkt pintu keta jer.. cian ellesya.. nti ptg mummy bwk p jln2 k...



Suka naik basikal daniel plak skrg ni.. dah la basikal tu besaq kaki pon tak sampai lagi nak kayuh.. action jer la.. tgu ellesya besaq ckit baru bleh naik..



Ptg tu mummy bwk ellesya p billion.. ellesya nmpk ja mainan ni pa lg dia nak naik la.. mummy bg dia main 2 ja mainan pas2 msk beli barang ckit trus balik..



ellesya sronok tgk ramai budak2 main kat situ..



Sebelah malamnya ellesya main ngan girraft and tiger daniel punya.. bila sebut jer nama binatang 2 ellesya siap buat bunyi lagi.. yg kat blkg ellesya 2 keta kesayangan daddy..


3.30 pm 29 Nov 09


Kami dh berangkat pulang ke rumah.. ellesya still ok lg masa nk bertolak balik ni.. khusyuk dok main ngan bear dia.. skrg bear ellesya panggil baby..



sampai dekat kuala pegang ellesya dh x mau duk dlm babyseater.. puas mummy pujuk ttp x mau.. so mummy letak jer krusi 2 kat blkg n bg ellesya duk atas seat n psg seat belt.. ok ellesya suka mcm ni.. myb ellesya dh besaq dia x selesa dok dlm babyseater tu..



Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017