' HOTEL TANJUNG BUNGAH PENANG '

Hari ni kami 2 p hotel tanjung bungah jumpa my friend dalila.. dlu kami 1 sekolah 1 geng 1 dorm 1 kpala tp x 1 klass.. mmg lama betoi x jmpa dia.. baru ari ni berkesempatan 2 pon sbb dalila ada kursus kat hotel 2..

Sampai jer kat hotel area kolam mandi yg ellesya tuju.. nak mandi kolam tp daddy x bg risau.. juz snap pic ja tepi kolam k ellesya.. nanti kita ajak daddy mai k..

Ni la dalila my friend.. ellesya dok jenguk pa 2?? sat la mummy nk snap pic.. ellesya lebih tertarik ngan kolam mandi..


Ellesya ckit pon x mau tgk mummy yg nak ambik gambaq dia khusyuk dok tengok kolam mandi ja..


Mummy wit ellesya


Ellesya terpegun tengok laut.. laut mmg dekat sgt ngan hotel..

Disebabkan ellesya x bleh mandi kolam mummy bg ellesya main kat sebelah kolam ada taman mainan.. mainan x byk kat c2 juz ada papan longsor, buaian n mainan yg spring2 tu..


Ellesya sronok bkn main bleh sentuh aiq pancut 2.. ckp ja jom trus tarik baju suruh buka nk mandi..

Dalila bawa mummy n ellesya naik kebilik.. nmpk telefon trus angkat ganggang n say hello..

Ni macam ambik order ja mummy tgk.. anak mummy ni kidal macam daddy la..


Minum susu sambil main2 ngan dalila..

Ellesya n mummy dh nak balik.. nti lewat pula sampai umah.. cermin ni dpn pintu nak masuk lif..


Jem sungguh petang td.. ellesya x brapa nak duduk dlm keta.. mummy blk ikut greenland so msg daddy mintak izin nak beli fun fries MCD drive thru.. daddy izinkan.. ellesya x lepas fun fries MCD.. masa mummy mengandungkan ellesya mmg fun fries ni la faveret mummy pantang ja nmpk MCD mesti minta daddy blanja fun fries..

Sampai umah kol 8.30mlm.. dh lewat ellesya x bleh mandi so mummy juz lapkan badan ellesya n bg pakai baju baru mummy beli kat queensbay semlm.. ehee...

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017