Saturday, December 19, 2009

' HOTEL TANJUNG BUNGAH PENANG '

Hari ni kami 2 p hotel tanjung bungah jumpa my friend dalila.. dlu kami 1 sekolah 1 geng 1 dorm 1 kpala tp x 1 klass.. mmg lama betoi x jmpa dia.. baru ari ni berkesempatan 2 pon sbb dalila ada kursus kat hotel 2..

Sampai jer kat hotel area kolam mandi yg ellesya tuju.. nak mandi kolam tp daddy x bg risau.. juz snap pic ja tepi kolam k ellesya.. nanti kita ajak daddy mai k..

Ni la dalila my friend.. ellesya dok jenguk pa 2?? sat la mummy nk snap pic.. ellesya lebih tertarik ngan kolam mandi..


Ellesya ckit pon x mau tgk mummy yg nak ambik gambaq dia khusyuk dok tengok kolam mandi ja..


Mummy wit ellesya


Ellesya terpegun tengok laut.. laut mmg dekat sgt ngan hotel..

Disebabkan ellesya x bleh mandi kolam mummy bg ellesya main kat sebelah kolam ada taman mainan.. mainan x byk kat c2 juz ada papan longsor, buaian n mainan yg spring2 tu..


Ellesya sronok bkn main bleh sentuh aiq pancut 2.. ckp ja jom trus tarik baju suruh buka nk mandi..

Dalila bawa mummy n ellesya naik kebilik.. nmpk telefon trus angkat ganggang n say hello..

Ni macam ambik order ja mummy tgk.. anak mummy ni kidal macam daddy la..


Minum susu sambil main2 ngan dalila..

Ellesya n mummy dh nak balik.. nti lewat pula sampai umah.. cermin ni dpn pintu nak masuk lif..


Jem sungguh petang td.. ellesya x brapa nak duduk dlm keta.. mummy blk ikut greenland so msg daddy mintak izin nak beli fun fries MCD drive thru.. daddy izinkan.. ellesya x lepas fun fries MCD.. masa mummy mengandungkan ellesya mmg fun fries ni la faveret mummy pantang ja nmpk MCD mesti minta daddy blanja fun fries..

Sampai umah kol 8.30mlm.. dh lewat ellesya x bleh mandi so mummy juz lapkan badan ellesya n bg pakai baju baru mummy beli kat queensbay semlm.. ehee...

No comments:

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011