"SEINDAH BUTTERFLY"




'SEINDAH BUTTERFLY' GIVEAWAY KATEGORI A



26 MAY 2007 tarikh bersejarah dalam hidup kami.. MOHD NASIR BIN NORDIN & AZIATUL NUREEN BINTI SAMSUDIN selamat di ijabkan kabulkan.. gambar ni masa kenduri sebelah lelaki.. macam mana boleh kenai my darling (da) kami satu klass di politechnic tapi last sem baru start couple.


'SEINDAH BUTTERFLY' GIVEAWAY KATEGORI B




ELLESYA AFREENA MOHD NASIR
1 TAHUN 3 BULAN

Gambar ni mummy snap masa ellesya 7bulan..


"MY LITTLE BUTTERFLIES"



Gambar ni ambil masa ellesya dkt QUEENSBAY.. byk mainan kat sana semua jenis mainan ellesya naik.. happy sangat..






..SYARAT2 SAH PENYERTAAN...


  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A
  • Upload hanya SEKETUL gambar kawen kowang yg sgt sweet......
  • Pastu cerite kisah menarik petame kali bertemu ngn hasben/wife kowang ker atau tatkala cinta stat berputik ker, ok! (mane yg lbh menarik) love
  • Makesure insan lam gambar adalah hasben/wife anda, ok!!
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 shawl yg kowang minat. Mane tau powan eila terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009



&

Ole-ole dari Abu Dhabi


Kurma kah??
sengihnampakgigi

GOOD LUCK!!




p/s : Jika kowang ader
anak berumur 1 hari - 12 tahun,
sila lah mencuba nasib di entry
" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B
celebrate

Comments

:: butterfly :: said…
salam..
gambar afreena sy dh masukkan dlm slide smlm..
:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017