"CONTEST BABY COMOT MAMAM"



Nama : Ellesya Afreena Mohd Nasir
D.O.B : 27/08/2008
Nama Daddy : Mohd Nasir Nordin
Nama Mummy : Aziatul Nureen Samsudin
Ellesya suka sangat makan burger McD.. Mula2 nak makan dia akan kutip semua sayur dalam burger dan makan sayur sampai habis baru dia akan makan burger. Makan burger bersulam dengan kentang goreng dan air milo.. Disebabkan ellesya suka makan macam tu sesuai sangat la McD menyediakan pilihan 'Happy Meal' kan..

Syarat-syarat penyertaan senang aje:


1. Penyertaan terbuka pada baby yang berumur 3 tahun ke bawah
2. Sila letakkan banner contest di atas dalam blog anda dan linkkan ke blog ini.
3. Sila jadi follower blog ini juga. *pertambahan syarat dari pihak penganjur*4. Sertakan pic baby anda yang sedang mamam or lepas mamam pun tak apa. Asalkan comot lepas mamam tu ye. ;)
5. Nama baby n her/his DOB also nama ibu n bapa
6. Story sikit tentang kegemaran anak anda di dalam blog anda. Nak story banyak pun tak apa.
7. Tinggalkan link beserta emel addr di ruangan komen so pihak admin ShoPaLisTic boleh menjenguk anda.



What's the CATCH?

Hadiah untuk contest ni untuk 2 orang pemenang. Seorang baby boy n seorang baby girl. Hadiahnya adalah:



1 AIO Coolababy CD + 1 Babyland CD + 6 pcs detox foot patch (berharga RM 1.50/pcs) + 6 pcs slimming foot patch (berharga RM 2.50/pcs)
=
untuk setiap pemenang


Amacam? Menarik tak? Baby dapat present, mummy n daddy pun dapat present jugak. hehehe...


Pemenang akan dipilih oleh Opah Amir n Yana.


Soooo... Tarikh tutup contest adalah 30 April 2010 pada jam 12 tengahari. Pemenang akan diumumkan pada 7 Mei 2010.


Jom ramai-ramai join contest ni. :)


Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017