Monday, April 26, 2010

"CONTEST BABY COMOT MAMAM"



Nama : Ellesya Afreena Mohd Nasir
D.O.B : 27/08/2008
Nama Daddy : Mohd Nasir Nordin
Nama Mummy : Aziatul Nureen Samsudin
Ellesya suka sangat makan burger McD.. Mula2 nak makan dia akan kutip semua sayur dalam burger dan makan sayur sampai habis baru dia akan makan burger. Makan burger bersulam dengan kentang goreng dan air milo.. Disebabkan ellesya suka makan macam tu sesuai sangat la McD menyediakan pilihan 'Happy Meal' kan..

Syarat-syarat penyertaan senang aje:


1. Penyertaan terbuka pada baby yang berumur 3 tahun ke bawah
2. Sila letakkan banner contest di atas dalam blog anda dan linkkan ke blog ini.
3. Sila jadi follower blog ini juga. *pertambahan syarat dari pihak penganjur*4. Sertakan pic baby anda yang sedang mamam or lepas mamam pun tak apa. Asalkan comot lepas mamam tu ye. ;)
5. Nama baby n her/his DOB also nama ibu n bapa
6. Story sikit tentang kegemaran anak anda di dalam blog anda. Nak story banyak pun tak apa.
7. Tinggalkan link beserta emel addr di ruangan komen so pihak admin ShoPaLisTic boleh menjenguk anda.



What's the CATCH?

Hadiah untuk contest ni untuk 2 orang pemenang. Seorang baby boy n seorang baby girl. Hadiahnya adalah:



1 AIO Coolababy CD + 1 Babyland CD + 6 pcs detox foot patch (berharga RM 1.50/pcs) + 6 pcs slimming foot patch (berharga RM 2.50/pcs)
=
untuk setiap pemenang


Amacam? Menarik tak? Baby dapat present, mummy n daddy pun dapat present jugak. hehehe...


Pemenang akan dipilih oleh Opah Amir n Yana.


Soooo... Tarikh tutup contest adalah 30 April 2010 pada jam 12 tengahari. Pemenang akan diumumkan pada 7 Mei 2010.


Jom ramai-ramai join contest ni. :)


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011