Friday, April 16, 2010

" SEDONDON WITH DADDY "


So meh la beramai2 join Giveaway yg nur anjurkan nie .....

Syarat2nya ade dibawah....

1. Add blog NURSHAHFAMILY di bloglist anda & wajib menjadi Follower

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 16 April - 16 May 2010 (5 ptg)
4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY "

5. Story skit kisah baju sedondon ni ye.... ( tak semestinya ank kecik je ye... semua peringkat bo join, asalkan with daddy )


6. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni


7. Hadiah ??
" berasaskan kecantikan & kesihatan "


8. JURI JEMPUTAN telah pun di lantik ^_^
#
#
#
#
Ini dia " sedondon with Daddy "

Daddy with ellesya in RED tema.. Baju AIRASIA untuk saiz ellesya tak ada so kami cari yg seakan2.. kami 3 beranak memang pakai baju merah hari tu tapi sayang gambar saya tak dak dlm gambar.. Baju AIRASIA tu mengingatkan saya pada 1st baby saya. Baju tu kami beli masa saya bunting pelamin 3 bulan tp Tuhan lebih sayangkan anak saya.. 4 bulan saya keguguran..
Gambar di atas sekadar untuk memeriahkan suasana...

7 comments:

SILENT_VIOLET said...

nasib baik ellysya yg kena cri bju sama ngan daddy dia...klu daddy dia yg kena cari bju sama mcm ellysya mcm mana la agaknya...;)

'NuReeN' said...

amboii 3x... x syg mulut kerr.. heheeee...
tgu la daddy dia slim cam dolu2.. baru terangkat kening!!

SILENT_VIOLET said...

bkn kira slim...ang bygkan klu daddy dia kena pakai bju rambu2...wawawawa....tak ke naya....

'NuReeN' said...

kahkahkah... hg tgu mana tau ada contest cam 2 nti.. ehhehheee....
skali skala daddy ikut daughter dia kan...

SILENT_VIOLET said...

hrp2 takdak la...kuikuikui...

Nurshahfamily said...

salam...

ok all done hehehe

tqvm ye

'NuReeN' said...

welcm... hope tersenarai yerrr

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011