" SEDONDON WITH DADDY "


So meh la beramai2 join Giveaway yg nur anjurkan nie .....

Syarat2nya ade dibawah....

1. Add blog NURSHAHFAMILY di bloglist anda & wajib menjadi Follower

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 16 April - 16 May 2010 (5 ptg)
4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY "

5. Story skit kisah baju sedondon ni ye.... ( tak semestinya ank kecik je ye... semua peringkat bo join, asalkan with daddy )


6. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni


7. Hadiah ??
" berasaskan kecantikan & kesihatan "


8. JURI JEMPUTAN telah pun di lantik ^_^
#
#
#
#
Ini dia " sedondon with Daddy "

Daddy with ellesya in RED tema.. Baju AIRASIA untuk saiz ellesya tak ada so kami cari yg seakan2.. kami 3 beranak memang pakai baju merah hari tu tapi sayang gambar saya tak dak dlm gambar.. Baju AIRASIA tu mengingatkan saya pada 1st baby saya. Baju tu kami beli masa saya bunting pelamin 3 bulan tp Tuhan lebih sayangkan anak saya.. 4 bulan saya keguguran..
Gambar di atas sekadar untuk memeriahkan suasana...

Comments

SILENT_VIOLET said…
nasib baik ellysya yg kena cri bju sama ngan daddy dia...klu daddy dia yg kena cari bju sama mcm ellysya mcm mana la agaknya...;)
'NuReeN' said…
amboii 3x... x syg mulut kerr.. heheeee...
tgu la daddy dia slim cam dolu2.. baru terangkat kening!!
SILENT_VIOLET said…
bkn kira slim...ang bygkan klu daddy dia kena pakai bju rambu2...wawawawa....tak ke naya....
'NuReeN' said…
kahkahkah... hg tgu mana tau ada contest cam 2 nti.. ehhehheee....
skali skala daddy ikut daughter dia kan...
SILENT_VIOLET said…
hrp2 takdak la...kuikuikui...
Nurshahfamily said…
salam...

ok all done hehehe

tqvm ye
'NuReeN' said…
welcm... hope tersenarai yerrr

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017