" XTVT di mlm hari "



Ellesya sembahyang maghrib.. telekung ni mummy bru beli semlm.. sesuai utk bdk2 cuma besaq ckit jerr.. ellesya 3 4 tahun elok la.. pakai telekung dh x payah pakai kain.. mula2 nk sembahyang di depan pas2 nk msk bilik plak..
Masuk sembahyang dlm bilik plak.. penuh khusyuk anak mummy sembahyang..
Lepas sembahyang baru dinner.. mlm 2 mummy juz buat ayam & ikan goreng ja.. tgk la ellesya ni kidal so bila makan mesti tertukar tangan kejap tangan kanan kejap kiri.. ellesya sama cam daddy kidal.. sungguh menyelerakan walaupon mummy juz buat yg paling simple jerr..
Sudah jerr mkn kena salin baju abis comot.. mula la operasi mengemas umah.. rak kasut di bukanya nk cari kasut yg berkenan nk bergaya la konon.. ni ha kasut mummy jd sasaran..

Kaki kecik x padan nk pakai kasut besaq..




Rajin sungguh anak mummy ni dok p selongkar dlm bilik terjumpa plak songkok daddy.. serius ngan songkoknya sambil tengok TV..


Comments

LYaFRINA said…
bgusnyer elesya.. sembahyang yer..
biasa ar kalo dah nama budak2 tu.. xsah kalo dia x explore sesuatu pkara tu..

nureen..lya ada tag ni.. buat yer:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/tag-anda-suami-rakan.html
Assalamualaikum Warahmatullah

Lamanya tak dengar cerita sepupuku yang seorang ini, apa khabar hang sekarang? teringat kat hang, then google nama hang,alhamdulillah jumpa juga menjejaki hang.

Ni, fizah anak Pak long anyway, lama sangat kita tak betemu muka kan? aku sekarang tinggal kat KL, dah balik Malaysia bulan lepas.

MashaAllah, anak hang sangat comel, macam mummynya..

By the way, keep in touch ya. Take Care. this is my FB email (nisrin_nz@yahoo.com) just text me if you got this mesej at 0133321183. And sila2 zirah ke blog aku (cahayapelihara@blogspot.com)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017