Monday, April 19, 2010

'WeeKeND W/O DADDY'

Saturday " 17 april 2010 "
"Weekend without DADDY" kesian ellesya daddy bila la dpt tukar ni??...
Bosan melayan kuda yg teramat slow ni.. blom abis pusingan ellesya dh nk trun.. baik main kat 1 lg tempat dlm queensbay jgk lg best kan...


4 lunch mummy buy 'Happy Meal' utk ellesya.. x ingat kat mummy dh bila dpt chicken burger tu..
Sunday " 18 april 2010 "

"Neway" nama patung besar tu.. ada 1 restron nk buka dlm queensbay so cara depa promote ngan jln2 1 queensbay with the purple gorgon.. hehheee.. ckit pon ellesya x takut siap pegang2 tangan lg..

Tp bila big gorgon tu nk pegang kepala ellesya tunduk x bg pegang.. pas2 nk follow gorgon tu plak..

Sempat snap pic dkt big mushrom

Kg halaman.. hehhee ada 1 stage ntah utk apa mummy pon x tau.. juz snap jerr

Luncah mummy N ellesya.. ' Nasi Ayam Dot Mai ' kami mkn kat dlm queensbay gak tingkat 3.. ala MON ROD kitchen yg tgh glamour dok iklan dlm radio la ni..
Air mummy dh jd air ellesya.. kedekut la ellesya ni mummy mintak ckit x bg.. siap peluk lg..
mummy : kedekut la ellesya ni...
ellesya : kut... (kedekut)

mummy : amboi... sopannya anak mummy minum.. (gedeguk2)
ellesya : hhhmmmmm... arrrrhhhh...

Mummy mintak lg.. x berputus asa.. lg kuat dia peluk.. huishh.. bleh tahan kedekutnya anak mummy ni...

"kolam2" ellesya bgn tdoq trus ambik floater dia n ckp kolam2.. daddy x dak la ellesya cam na nk p kolam.. kita mandi dlm kolam kecik ja k... ni floter baru mummy beli yg lama bentuk turtle dh x leh guna.. sbb apa sedikit kebocoran gas.. ehhehe...

Tak pa la kan janji dpt berendam..


Dah siap mandi.. segaknya anak mummy with new clothes mummy beli semlm kat queensbay.. "Baby KiKo".. mummy panggil x mau kalih dh dok tengok 'Barney'..

Nasi wit sup ayam.. mkn sambil tgk barney..
Cara untuk hirup sup..

Ellesya dlm aksi kekenyangan..


Muncungnya mulut.. ada la tu aksi barney yg membuatkan ellesya teruja..

Relax...

Sebelum tdoq nk mkn kropok plak.. ellesya dh la kecik lg.. x bleh tau mkn semua2 ni.. 1 pcs only k.. enough!!!

4 comments:

Fieza79 said...

syoknya depa..berdua aje ke?..xpe la janji si kecik tu hepy2 kan?

'NuReeN' said...

berdua jerr.. hsbnd keja jauh.. PJJ la ni.. perjlnan jarak jauh.. hehhee...

Fieza79 said...

xpe tu lg best..skali skala jumpe..so romantik btol x?

'NuReeN' said...

a'ah.. bila masa terhad semua nk buat so kena buat skali harung la.. wlpon penat tp happy tambah bila tgk anak happy..
tp sedih bila anak bgn tdor tanya 'mana daddy?' huhuuuuu...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011