" HaPPeNING wEEkEND "

Sabtu memulakan xtvt menjelajah seluruh penang.. ellesya pasang angan2 nk jd pelumba F1.. kami singgah sat kt kedai keta sunroof kat BM ambik comisen sbb promote keta utk psg sunroof kat kedai tu..

Utk menghilangkan rasa bosan kami 2 beranak dok berposing dlm keta.. lps semua sattle kami trus ke 'jusco perda'.. p mkn2 shopping2 n bwk ellesya main2 kat theme park jusco.. petang baru blk rumah..



Ahad.. Tepong Gomak
disebabkan contest 'tepong gomak' mummy paksa ellesya main bedak.. abis dia tuang atas lantas.. siap dok golek2 bdn dia kat taburan bedak..




Aksi golek atas taburan bedak..
Xtvt ari 2 kami ke Gurney Drive.. mkn kt A&W.. teruja ngan patung A&W siap nk trun dr prem..

Daddy still waiting 4 order.. slupppp hhmmm yummy... sedapnya float rutbir ni... comfrem 2 scoop icecream k!!


DAh kenyang jln2 dlm Gurney.. mcm2 aksi simanja ni..

Aksi mulut kembong..

Aksi kehairanan!!
CiNEMA?????..
nti2 la tgu ellesya besar dlu.. bwk msk pon nti x paham plak critanya.. at that floor ellesya main kejar2 plak ngan daddy.. bkn main sronok lg.. kejar2 ngan belon astro b-yond.. ada promotion kat ground floor td..


Kepong sana kepong sini.. merata dia lari.. sapa2 yg lalu kat c2 dok tgk gelagat ellesya..
Tu dah penat nk duduk dlm prem...




Isnin.. waterfall!!!!
saat yg ditunggu2.. tgk muka happy ellesya nk mandi kat swimming pool.. sampai jerr kat parking keta dia dh tau nk mandi pool.. xcited x terkira.. Gaya ellesya n daddy berjalan menuju ke swimming pool... ellesya kesian tgk daddy bwk byk barang so dia pon tolong bwkkan bakul sabun..




tu dok tgu pa lg sayang??? cepat la msk...


Peace... ellesya x pandai lg buat Peace..

Layan la gambaq kami mandi yerr... jgn jeles.. klau p ari sabtu @ ahad sure penuh.. kami p hari isnin so mmg juz ada 2 family jerr.. n air pon yg baru n bersih..



Dah puas mandi kami ke queensbay utk lunch.. ellesya main lg.. sbb dia dh puas tdoq dlm keta td lps mandi pool.. penat dh ilang energy pon dh kembali asal so activ la semula...



Cuba teka mana 1 kaki ellesya mana 1 kaki mummy?? (hehheheee) bosan dok tgu daddy p hsbc kami pon buat la xtvt sndri..

X abis main dlm jusco kami bwk plak ellesya main kat komtar.. kuda kat c2 lg besaq n lg best.. tgk la aksi 2 beranak ni..

Ellesya byebye kat mummy sbb mummy x naik sekali.. skali naik RM3 jerr..

Ellesya : Dah abis...
Daddy : ok jom turun..

Ini adalah menu utk dinner mlm 2.. paling cepat N sedap.. cukup pedas..



Comments

Fieza79 said…
byk nyerr tempt u bertiga jelajah...sempat ke?? syok nengok...
'NuReeN' said…
kira kami kuaq dari kol 10 smpi kol 6.30 baru smpi umah.. best sgt...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017