Monday, April 19, 2010

::: TAG ' KASUT FAVERET ' :::




TAG ni cam dh jadi musim plak kan.. TAG dari fieza...Pasal kasut faveret ni.. hmmm.. kasut berlambak2 yg x terpakai.. kesian kan dkt kasut mummy x nyempat nk pakai dh beli yg baru... huhuuu...




Kasut yang mummy pakai tak pernah mummy beli @ pilih sendiri sbb my luvly hsband ni seorg yg agak cerewet bab pemakaian ni dr atas smpi bwh & termsk yg dlm2 (heheheee).. tp wlpon semua dia yg pilih mummy pon suka.. utk pengetahuan mummy suka kasut from 'VINNCI' & 'NOSE'






1st kasut feveret mummy yg daddy beli sempena hari raya tahun lepas (2009) adalah..

mummy mmg suka sgt pakai kasut ni.. senang nk lari n kejar ellesya dlm shopping complex..





2nd nya jatuh pada 2 kasut dibawah... tiada berat sebelah k.. 2 2 mummy pakai selang seli..


Kasut ni daddy beli 2thn lps kebetulan kami tgh beli present utk SIL.. daddy nmpk cantik trus mintak mummy try.. mummy ni jenis x kisah..


Ni plak kasut raya thn 2007.. elok smpi skrg..


Untuk aktiviti lasak.. hhehe.. joging la konon2nya mummy suka guna 2 kasut ni.. untuk ari jumaat smart kasual pon mummy pakai kasut ni.. senang nk bergerak utk blk awai hehehee...



Kasut yg mummy jarang2 pakai tp klau nk di ikutkan mmg faveret jgk cuma mummy jarang pakai sbb bila pakai jari nmpk cm kedepan..

and ni ni plak suka melecet.. mummy juz pakai klau ada keramaian @ funtion2 jerr..


kwn2 yg nureen TAG kat bwh ni sila la jwp yerr...




11 comments:

LYaFRINA said...

waaaa....lya kena...
heheheh.. malu la..kasut lama2 blake.. hehehhe...
apa2 pon..lya ucapkn thankssss byk2 sbb sudi tag lya.. nanti lya akn cuba selesaikan.. tunggu!!

**kasut2 nureen tu semuanya cun2 blake!!

el said...

alamakk eden xdo kasut byk cam nureen..
kasut terompah msok list x..hehe
thx nureen..nti el buat ye..ssh2 jek

mamaaerish : said...

suker biru yer?.... cantek nmpk... (",)

TQ sudi tag i yer... ;p...kak eb dh jawab la Yang tag nih ari tuh... nanti tag kak eb lagi tau... conprem i jawab... he3....

http://mamaaerish.blogspot.com/2010/04/my-fav-shoes.html

D'Nur Boutique Online said...

hehehhee byknyer kasut dia hehehe...

camera nur rosak la tak leh nak snap pin kasut huhuhuhu.... nur cuba cari google la hehehe..

tq

'NuReeN' said...

lya : thanks, semua 2 pilihan hsbnd.. cantik dimata dia cantik la di mata nureen..

el : x kisah la el janji kasut faveret.. selipar jepon pon trima..

mamaaerish : ooo yerr kerr.. nureen x perasan.. ok akak tgu tag yg seterusnya yerr...

'NuReeN' said...

nur : nureen pon guna camera anset jerr.. camera nureen kena curi org msk umah thn lps.. huhuuuu....

Fieza79 said...

tq2 dah jwb pon tag piza...biru sumer kasut dia..kasut sumer hubby pilihkan..beruntung la ur hubby pandai pilih kasut...sumer mcm taste2 kiter kan?? urmm...

'NuReeN' said...

eh eh.. biru kerr??
x la.. kasut yg 1st purple.. 2nd coklat belang putih ijau biru.. 3rd hijau.. kasut sukan n the last one itam.. 2nd last tu ijau nk biru.. camera anset nureen silap pantul clr la 2...

SiTi said...

waaH bYk nYa Kasut AKk..Ct NYa KaSuT x SeBaNYaK tu...

ErMmP aPa2 pUN tQ sBb TaG SiTi..INsYalLah nnTi SiTI jAwaB tAg TU yE KaK... =)

'NuReeN' said...

SITI : jwp tau siti.. semua 2 yg lama2.. terbaru x der lg...

SiTi said...

Akk..sItI daH JaWAb TaG aKk...Jom TerJaH

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011