" To Be A Good Sister "

Mummy bwk ellesya p klinik ambil ubat selesema n batuk.. smtra tgu giliran mummy masuk dlm bilik penyusuan N ternampak baby berbaju merah ni.. apa lagi ellesya tunjuk2 nk suruh mummy tlg ambilkan utk dia.. 2 dok compare jari dia ngan jari baby 2..



Dah abis compare jari dia belek plak muka baby 2.. knapa ya baby 2 nganga????

mummy : 'baby x dak gagi lagi kan ellesya?'

ellesya : ' x dak '





mummy : ' ellesya kita simpan balik yerr baby ni...
ellesya : 'mamau ( tak mau )'

N mula la ellesya nk dukung baby selps puas dok peluk baby 2...



Cian baby 2 kena korek mata dia ngan ellesya..
ellesya : 'mummy... eye'

mummy : ' hug baby'

ellesya : 'sayang'

Ellesya baringkan baby tu N dia pon ckp "tdoq"..

Mummy ajak ellesya kuaq dr bilik tu dia nk bwk skali baby 2 balik.. mana bleh.. mummy ckp klau ellesya nk baby ellesya kena ckp kat daddy.. heheheh ;).. nti yerr ellesya kita tunggu daddy dpt transfer blk png dlu k.. syg anak mummy emuah....

Comments

mamaaerish : said…
mmg cute pn baby patung tuh... kiter pn geram... hik3...

bijak bijak.....
'NuReeN' said…
nti bleh la ellesya ngasuh bakal adik dia kan..
fantaghirolynn said…
nureen.. xleh bukak pun : http://nureenasir.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-tepung-gomak-si-manja.html

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017