"Beli Wallet Untuk Daddy"

Queens food court.. sesampai jerr kat queensbay kami naik foodcourt level 3.. nak try mkn nasi AWANA CHICKEN BRIYANI.. dok edar pamplet nmpk cam menarik.. ellesya dah x sabar nk mkn siap pakai bip..

Ini lah dia Awana chicken briyani.. dlm nasi tu ada ayam masak kurma+lada hitam..


Nasi dah smpi yg ellesya dok gigit sudu tu knapa?? sat2 tgu pak njang ambil pinggan kosong..
Makan sambil melihat pemandang.. nunn di ujung sana nmpk x??? jambatan p.pinang...

Anak mummy dah lapaq.. Bismillahirohmanirohim....


lepas makan pergi main plak.. x der lain main kuda.. 3 round baru mau trun..

Masuk JUSCO nak beli wallet untuk suami tercinta tp x byk choice.. ellesya plak ternmpk lolipop.. mintak pak njang belikan 1 utk dia.. ni 1st time ellesya mkn lolipop.. x brapa nak pandai lg meleleh aiq liur smpi ketangan..

Betapa khusyuknuya ellesya dengan lolipopnya...

Singgah AL-IKHSAN jap, pak njang nk tgk kasut.. ellesya pon mula la berposing2..

Ni konon2nya lena la.. hehehee... dia konker krusi tu kat dia soang ja..

Ni aksi apa ni ellesya??? happy sgt dpt baring atas sofa empuk nih.. Bila dah x dak yg mummy berkenan trus ajak pak njang p GURNEY..

Gambar ni dalam keta kami dah nak blk dr GURNEY.. wallet daddy dah dapat.. tunggu kemunculan n3 pasal wallet daddy k.. wallet 2 mummy beli sempena besday daddy bln dpn N juga sbg ganti wallet daddy yg hilang bebaru ni... Dekat GURNEY mummy blanja A&W dkt ellesya N pak njang.. klau daddy nak nti kita p k...

Mkn3x... ayam goreng.. nyum2nyummy...

Amboi... tajamnya jelingan mata ellesya ni... klau x mau bg milo kt mummy pon jgn la smpi nk jeling2..

Comments

Fieza79 said…
sedap nye nureen nasi beriyani tu..fieza nye faberet tu...kat ne ahh... nk g queensbay gak nk cari nasi tu..nmpk cam best je..
'NuReeN' said…
baik mkn kat ahmeediah tanjung lagi sedap nasi briyani.. mkn kat queensbay x brapa sedap la.. bila2 msk png cr la area2 charoseta..
Ummi Aisyah said…
untie nak cket ayam goreng tu..tak aci makan sorang2 tau
Anonymous said…
Admiring the dedication you put into your website and detailed information you
present. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed information.
Excellent read! I've bookmarked your site and I'm including your RSS feeds to
my Google account.

Stop by my web page :: マークジェイコブス 時計

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017