Monday, May 24, 2010

"Beli Wallet Untuk Daddy"

Queens food court.. sesampai jerr kat queensbay kami naik foodcourt level 3.. nak try mkn nasi AWANA CHICKEN BRIYANI.. dok edar pamplet nmpk cam menarik.. ellesya dah x sabar nk mkn siap pakai bip..

Ini lah dia Awana chicken briyani.. dlm nasi tu ada ayam masak kurma+lada hitam..


Nasi dah smpi yg ellesya dok gigit sudu tu knapa?? sat2 tgu pak njang ambil pinggan kosong..
Makan sambil melihat pemandang.. nunn di ujung sana nmpk x??? jambatan p.pinang...

Anak mummy dah lapaq.. Bismillahirohmanirohim....


lepas makan pergi main plak.. x der lain main kuda.. 3 round baru mau trun..

Masuk JUSCO nak beli wallet untuk suami tercinta tp x byk choice.. ellesya plak ternmpk lolipop.. mintak pak njang belikan 1 utk dia.. ni 1st time ellesya mkn lolipop.. x brapa nak pandai lg meleleh aiq liur smpi ketangan..

Betapa khusyuknuya ellesya dengan lolipopnya...

Singgah AL-IKHSAN jap, pak njang nk tgk kasut.. ellesya pon mula la berposing2..

Ni konon2nya lena la.. hehehee... dia konker krusi tu kat dia soang ja..

Ni aksi apa ni ellesya??? happy sgt dpt baring atas sofa empuk nih.. Bila dah x dak yg mummy berkenan trus ajak pak njang p GURNEY..

Gambar ni dalam keta kami dah nak blk dr GURNEY.. wallet daddy dah dapat.. tunggu kemunculan n3 pasal wallet daddy k.. wallet 2 mummy beli sempena besday daddy bln dpn N juga sbg ganti wallet daddy yg hilang bebaru ni... Dekat GURNEY mummy blanja A&W dkt ellesya N pak njang.. klau daddy nak nti kita p k...

Mkn3x... ayam goreng.. nyum2nyummy...

Amboi... tajamnya jelingan mata ellesya ni... klau x mau bg milo kt mummy pon jgn la smpi nk jeling2..

4 comments:

Fieza79 said...

sedap nye nureen nasi beriyani tu..fieza nye faberet tu...kat ne ahh... nk g queensbay gak nk cari nasi tu..nmpk cam best je..

'NuReeN' said...

baik mkn kat ahmeediah tanjung lagi sedap nasi briyani.. mkn kat queensbay x brapa sedap la.. bila2 msk png cr la area2 charoseta..

Ummi Aisyah said...

untie nak cket ayam goreng tu..tak aci makan sorang2 tau

Anonymous said...

Admiring the dedication you put into your website and detailed information you
present. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed information.
Excellent read! I've bookmarked your site and I'm including your RSS feeds to
my Google account.

Stop by my web page :: マークジェイコブス 時計

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011