Friday, May 14, 2010

" Taman Belia " (SwiMMinG PooL)

Sronok x terkira ke kecik tu nk p swimming pool.. 3 baranak muka x mandi.. hehee... breakfast coco crunch jerr w/o milk...


Ellesya : Nak ellesya suapkan?? nah cpt la buka mulut..
Daddy : daddy nak......... ellesya suap la daddy..
Mummy : mummy x mau la ellesya...

Ellesya : yummy... masuk mulut ellesya jerr la..
Yea yea dah smpi.. juz nak usung bikini dia jerr..


Cepat la daddy... x sabaq dh ni nk swimming..
eh2x.. knapa ellesya tersasar ckit tu.. straight la bukan kiri..


Sambil berlari2 anak kejar mummy yg nak snap pic dari depan..


Mummy wit ellesya..

Dah smpi... dengan floater barunya..



oooooo ooo laju lagi daddy...

break2

Relax jap.. wah santai...


bergambar bersama..


Mummy pon teringin nak naik floter ellesya ni..




Aksi terbalik..

Mummy ni asyik ambik gmbar jerr...



Dah nak balik.. Daddy sabar menanti kat luar..

Letih N happy dpt swimming..



Berfikir sejenak.. nak daddy beli apa ya??? hhhmmm lapar ni...
Sambil berjalan2 menuju ke kedai..

Dah nk smpi kedai tp x tau lg nk apa???


Ice cream... TQ daddy.. daddy mmg tau peveret ellesya..


Snap last pic sebelum melangkah kuaq dari taman belia trus nak p Gurney Plaza plak...


Nak makan x rasa lapar so makan bun dlu la.. nti2 bru mkn yg berat2..

Ellesya dapat spek mata baru
Dalam ToyRus.. sronok dok lompat2.. tengah best ambik gambaq pekerja kat c2 teguq x leh ambik gambar.. hehehe...

Jalan2 lagi..


Apa yg 2 beranak ni dok tengok.. smpi terlopong??

Sayang daddy.. aksi ellesya bermanja2 ngan daddy..



2 comments:

Fieza79 said...

amboi best nye kali ni jenjalan ngan daddy..sll berdua je...enjoy tgk..

'NuReeN' said...

enjoy sgt.. penat pon ada tp janji bahgia kan... bkn slalu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011