"Gimnastik N Drift"

Semlm... mummy kuaq ngan ellesya N my brother ke Giant.. saja nak bwk ellesya jalan2 N nak ellesya happy sbb masa p antaq kat umah pengasuh dia teriak nak ikut mummy naik keta.. nak p jalan2.. so sampai jerr Giant mummy bwk dia naik atas p main2 dulu.. tengok la muka dah xcited.. dia dah tau naik atas ada mainan..

mummy send pic ni kat daddy N daddy ckp ellesya layan drift.. sampai lentok2 kepala..


Turun bawah masuk Giant ellesya ternmpk ada budak pompuan dok main mcm ni so dia pon tiru la aksi budak pompuan 2.. ellesya ni nak jadi ahli gimnastik kerrr??? ada aksi ellesya lagi rendah badan dia hampir mencecah lantai tp mummy x leh nak snap sbb takut ellesya jatuh.. dah beli barang2 cikit trus balik.. minuman wajib beli ialah VITAGEN.

Comments

Fieza79 said…
suke tgk gelagat ellesya..daddy nye dh balik KL ke nureen??
'NuReeN' said…
dah blk... selasa pagi.. blk trus masuk keja...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017