"CUTE PINK BABIES CONTEST"


Powered by BannerFans.com
ANJURAN : ibuqisqas


Syarat2 penyertaan :


1~ Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ibuQisQas secara langsung & tak langsung
2~ Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER ibuQisQas di Blog ini..
3~ Linkkan -asyna8286.blogspot.com di blog anda
4~ Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
5~ Sila buat special entry untuk contest ini dan upload 1 keping gambar anak anda dengan pakaian atau hiasan atau permainan MERAH JAMBU( PINK ) yang comel lote, kiut miut,tak kisah lah macam maner gaya pun..nampak cute pada anda...
(sempena Tema Birthday anak ibuQisQas berwarna Pink)
(Dan juga nyatakan pesanan anda kepada anak anda)*penting*
6~Sertakan Nama peserta, umur dan tarikh lahir,
7- Had umur baby : newborn - 5 tahun
terbuka kepada anak lelaki atau pun perempuan yer..bebas..
8~ Sila tinggalkan link / url blog anda di comment ibuQisQas ini bagi memudahkan ibuQisQas melihat penyertaan anda.
9~Keputusan nyer ditentukan Puteri Birthday sendiri(dengan cabutan nama finalis terakhir yang ibu pilih)10~ ibuQisQas dengan rela hatinya menyediakan hadiah untuk 3 pemenang utama + 5 pemenang sagu hati
Gambar Yang di pertaruhkan ialah
^
^
^
^
^
^
Nama : Ellesya Afreena Mohd Nasir
Umur : 1Tahun 9Bulan
D.O.B: 27 August 2008
Pesanan Buat Ellesya Sayang :
" Ellesya my lil sweetheart.. jadilah anak yang solehah serta mentaati perintah ALLAH dan jadilah insan yg berguna di dunia & akhirat. Mummy & Daddy sentiasa mendoakan kesejahteraan Ellesya "
p/s : kepada SHARIFAH NAYLI QASRINA terima la bunga dari ellesya ni k.. selamat hari lahir.. jangan nakal2 yerr...

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017