Wednesday, July 16, 2014

cerita keluarga en nasir....

assalamualaikum..... 

ari ni masuk opis lambat
dok ceri berry... sampai opis pon cari toilet dlu...
dh tu mood nk update blog pon dh kelaut skrg ni
x byk pic nureen snap...
by camera ja byk... so jom layannn
random photo nureen ni yerr

sempat terjah giant... cuci mata
sorang minat crita cartoon sorang lagi crita aksi...

kemain emir tiru gaya kakak sya bila jumpak kerusi bola ni

part paling lama kena singgah
emir dh rambang mata x tau nk pilih yg mana
last hot wheel gak yg dia sambar dah tu 3 skali gus..
tapi x beli pon.. dh berlambak kat umah

mummy jumpak krusi comel ni...
jom posing2

amboi kakak sya... sopan la ckit duduk tue.... hihiiii
daddy pon nk wefie

mak yong full version... mmg nmpk gumuk kan hehehhe
mimik muka emir yg nk tergelak....

aeon BM yg baru buka kami terjah jugak
mmg ramai gila org kat dlm tue
parking pon susah nak dapat.. nyaris dh nk balik, baru dpt parking

kami singgah cni nak tukar pampers emir
skali ada small playground
so layan jap
tgh layan tetiba loceng kecemasan bunyi, yg ada kat c2 wat relax lagi
pastu tgk kat luar semua org dh lari keluar
kami plak slamber jerr g kat parking keta sblh atas sbb mmg dh nk blk pon
pastu depa announce ropanya loceng kecemasan tue rosak... hihiiii

yg ni fresh
menu berbuka semalam... dah x tau nk masak apa
teringat IG lieyalatif masak bihun grg s'pore
so nureen goreng sebungkus & bagi jiran tetangga
pastu daddy wat salad + garlic bread
pastu goreng nugget... alhamdulillah kenyang... 

sejak anak dara kami si ellesya dh start puasa balik
alhamdulillah masuk hari ni dah hari ke7... yg selebihnya separuh hari
tiap kali sahur nak mkn sandwish
so pagi tadi watkan 2 sandwish... tp sebelah jer ellesya mkn
sebelah lagi daddy, pastu mummy mkn la 1
balance lg 1... ingat nk bagi bb sitter tp ri tu bg pon emir x sempat nak mkn sbb dia tdoq smpi tgh ari, bangun jer terus mkn nasi
so simpan icebox ja la....

tamat sudah cerita keluarga en nasir... :P
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah


14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 gelagat anak2

lieyalatif said...

laa sian nureen cirit birit plak...dah tu puase ke arini...kalo tak larat jgn puase tau....minum air byk2 sikit....ape yg salah mkn tu nureen....

amboi emir nampak sgt tuu rambang matanye heehehehe...jgn semua die nak sudah leeee heheheeheheh

mane ade gemok laa nureen...comel ape...seri ibu preggy pun ade tu hah...auwwwww heheeheheh

sesekali berbuka ngan bihun pun sedap kan nureen.... ye laa asik nasi jek boring gak heheehehe....

lieyalatif said...

laa sian nureen cirit birit plak...dah tu puase ke arini...kalo tak larat jgn puase tau....minum air byk2 sikit....ape yg salah mkn tu nureen....

amboi emir nampak sgt tuu rambang matanye heehehehe...jgn semua die nak sudah leeee heheheeheheh

mane ade gemok laa nureen...comel ape...seri ibu preggy pun ade tu hah...auwwwww heheeheheh

sesekali berbuka ngan bihun pun sedap kan nureen.... ye laa asik nasi jek boring gak heheehehe....

syawalsimpsons said...

adoi suke3/....dah nampak perut nureen....

Anonymous said...

nureen..nanti nak try sandwich plak..tergoda aku tgk gambaq tue..nyum..nyum.. -Del

Adlin Mohamad said...

wahh sandwish tu nampak mabelessss ..

Syima ~Mama Kyra~ said...

sandwich tu buat kita terlioorr..huhu

Nad MamaZN said...

sandwich tu nampak sedap!

eima said...

bolatnye dh perut ... comey ..tp muka menten kurus ja .. hehe

sedap la sandwich tu ...siap lengkap bersalad tu

el said...

sedap pulaj tgk sandwich uols tu

aah preggy kali ni uols npk berisi lebih hehe..xpelah uols kan snang nak kurus hehe

Naemah Umi said...

eheheeh suka tgk pic landing atas ball besar tu...sweet je rasa hehehehe

LYAfrina said...

Take care nureen.. klo truk sgt better bbuka.. tkut effect la.. dh la nuren preggy..

Khai♥Rin : anies said...

mn ada gumuk...menten lg tuuu

eB said...

perut dah nampak yeay... comel tau :)

kerusi bola tuh cantek kan? minat plk eB tgk... tapi nak beli mmg x la kan? umah dh sempit sgt dah. hu3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011