semalam.... hari melayan karenah anak2...

assalamualaikum.....

balik dari kerja.. mcm biasa la nureen akan smbhyg asar dlu n mulalah memasak utk juadah berbuka
kebetulan daddy pon sampai sejurus mummy smpi umah
so daddy berperanan

bawah anak2 g lepak tepi laut
wahhh.... asyikkk...
laut ni blkg umah blogger wantie jerr
mean bertentangan jln umah nureen
emir dh semakin pandai berposing... suka jugak tiru gaya kakak sya posing

 hati2 yerr anak2...
blk jap g mandi k... :)
yg lawaknyerr... emir pakai la mcm mana pon, ramai yg akan panggil emir kakak
hahhaa.... sbb rambut kot...

kakak sya kenapa x tunggu emir... jalan la sekali

kan bagus...

seiring & sejalan.... 

 sekali masa patah balik...
nmpk kan kambing tue... emir tersadung tali kambing tue la
jatuh la tp ckit jer x der luka2

ewah3x... gaya model ker kakak sya....

hepinyerr dia...
dpt hirup udara segar tepi laut la katakan

lepas berbuka plak
kami terjah queensbay.. bw anak2 main la kan
mmg ituew yg kami slalu buat

ellesya mudah mesra... amoi2 tu kejap jer dah jadi kawan dia
emir join jerr... klau dia speaking pon, x dak yg paham hihii

 melompat melanding semua ada

nak kutip letak mana tue????

wahhh..... x sempat snap masa emir tunjuk bola2 yg dia pegang tue kat mummy n daddy
snap jer terus dpt gaya gini

puas main belanja mkn BR...
asyikkkkkk..... emir merajuk masa ni
mummy nak suap awai2 dh tutup mulut ngan tangan n kalih muka ke kiri
majuk la sbb nak main lagi... tp mummy n daddy dh nk ajak balik
kakak sya plak nak jgk icecream cranberry x silap
sbbnyerrr FROZEN!!! hahhaa

 pastu jadi model cilik tak berbayar kat c2... hahhaa

jom kasi chan emir plak bebas dr stroller
bila bebas escalator la yg dia cari
wajib naik turun kat cni... suka betoi dia ngan escalator...
masa buka belt stroller emir, waaahhhh berdiri jerr terus angkat tangan tanda kebebasan... hahhahaaa

___________________________________________________________________________________
jom singgah


Comments

Naemah Umi said…
Aahh la betul tu sbb rmbut pjg kot,tu yg terpanggil kakak kat emir tu...

Alalala sweet je tgk kakak pmpin tgn emir... :D
eima said…
tu la br nk ckp ... emir nampak cam girl bila berambut pjg ni .. jambu sgt ... bila agak2nye nk pendek kan rambut emir ni hehehhe
NEKCIK said…
wah bestmya dapat tenhpk.laut selalu...da besar kakak ngan adik ye
lama tak singgah sbb tenet lembap sesangat
LYAfrina said…
Hehe.. ye la.. sbb rmbut emir pnjang n ikal2 skit kan. Wahh.. rmh nureen dkt j.dgn wantie rupanya
Nafira usof said…
kemain happy muka masing2 dpt bermain yer~
Wak Gelas said…
sonoknyer budak2 tu kan makk.,ahHKs
ejulz said…
comel.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"
Siti Fatimah said…
best nya depa...

Kak T suka makan nasi gulai sembilang kat tepi lau tu...

maaf long time no tengok tengok sini yer
msredcheesecake said…
sweetnya kakak pegang tangan adik..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017