Thursday, July 10, 2014

semalam.... hari melayan karenah anak2...

assalamualaikum.....

balik dari kerja.. mcm biasa la nureen akan smbhyg asar dlu n mulalah memasak utk juadah berbuka
kebetulan daddy pon sampai sejurus mummy smpi umah
so daddy berperanan

bawah anak2 g lepak tepi laut
wahhh.... asyikkk...
laut ni blkg umah blogger wantie jerr
mean bertentangan jln umah nureen
emir dh semakin pandai berposing... suka jugak tiru gaya kakak sya posing

 hati2 yerr anak2...
blk jap g mandi k... :)
yg lawaknyerr... emir pakai la mcm mana pon, ramai yg akan panggil emir kakak
hahhaa.... sbb rambut kot...

kakak sya kenapa x tunggu emir... jalan la sekali

kan bagus...

seiring & sejalan.... 

 sekali masa patah balik...
nmpk kan kambing tue... emir tersadung tali kambing tue la
jatuh la tp ckit jer x der luka2

ewah3x... gaya model ker kakak sya....

hepinyerr dia...
dpt hirup udara segar tepi laut la katakan

lepas berbuka plak
kami terjah queensbay.. bw anak2 main la kan
mmg ituew yg kami slalu buat

ellesya mudah mesra... amoi2 tu kejap jer dah jadi kawan dia
emir join jerr... klau dia speaking pon, x dak yg paham hihii

 melompat melanding semua ada

nak kutip letak mana tue????

wahhh..... x sempat snap masa emir tunjuk bola2 yg dia pegang tue kat mummy n daddy
snap jer terus dpt gaya gini

puas main belanja mkn BR...
asyikkkkkk..... emir merajuk masa ni
mummy nak suap awai2 dh tutup mulut ngan tangan n kalih muka ke kiri
majuk la sbb nak main lagi... tp mummy n daddy dh nk ajak balik
kakak sya plak nak jgk icecream cranberry x silap
sbbnyerrr FROZEN!!! hahhaa

 pastu jadi model cilik tak berbayar kat c2... hahhaa

jom kasi chan emir plak bebas dr stroller
bila bebas escalator la yg dia cari
wajib naik turun kat cni... suka betoi dia ngan escalator...
masa buka belt stroller emir, waaahhhh berdiri jerr terus angkat tangan tanda kebebasan... hahhahaaa

___________________________________________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Naemah Umi said...

Aahh la betul tu sbb rmbut pjg kot,tu yg terpanggil kakak kat emir tu...

Alalala sweet je tgk kakak pmpin tgn emir... :D

eima said...

tu la br nk ckp ... emir nampak cam girl bila berambut pjg ni .. jambu sgt ... bila agak2nye nk pendek kan rambut emir ni hehehhe

NEKCIK said...

wah bestmya dapat tenhpk.laut selalu...da besar kakak ngan adik ye
lama tak singgah sbb tenet lembap sesangat

LYAfrina said...

Hehe.. ye la.. sbb rmbut emir pnjang n ikal2 skit kan. Wahh.. rmh nureen dkt j.dgn wantie rupanya

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

Nafira usof said...

kemain happy muka masing2 dpt bermain yer~

Wak Gelas said...

sonoknyer budak2 tu kan makk.,ahHKs

ejulz said...

comel.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Siti Fatimah said...

best nya depa...

Kak T suka makan nasi gulai sembilang kat tepi lau tu...

maaf long time no tengok tengok sini yer

msredcheesecake said...

sweetnya kakak pegang tangan adik..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011