Tuesday, July 22, 2014

keluarga kecilku..

assalamualaikum..... 


jom kita kongsi crita ramadhan kami
jumaat lepas, utk pertama kalinya nureen terjah param
tapi bukan param sebenarnya klau jumaat dkt umah nureen tu pasar mlm
so mean sepjg ramadhan nureen blum terjah param la kan
hahhaaa
rekod dunia nih hihiiii
sbbnya nureen tak masak utk jumaat lps, sbb nak balik kampungggg yeaaaa

sebelum teruskan agenda, kami singgah tepi laut dlu
hirup udara segarrrr....

suka la tgk pic ni...
mcm ni la mummy & daddy nak...
x mo gaduh2 kan...

masih ada kudrat utk dokong anak2...
junior dlm perut dh 7bln yerr
suka pic kanan sbb nmpk kurus hahahhaaa :P
muka sblh kiri tu kemain mcm la berat sgt si emir....

weekend mmg kami slalu balik kampung
yerr la bkn jauh pon, sejam jerr
emir tgh sahur yerr kwn2

sahur rambutan... hihiiii...

yg bestnya berbuka mlm tue
bermenukan nasi arab dannnnnnnnnnnnnnnn

kambing bakar dr chef daddy...
memang sedaplah kambing ni...
walaupon daddy dh bakaq last minit, abah nureen mkn bertambah tue....
nak lagi daddy... ;)

menu2 lain pon ado... kurma kambing, acar timun nanas, ikan msk cuka & kue muih :) 
__________________________________________________________________________________
jom singgah


15 comments:

Khairul Bariah said...

sedapnyer nasi arab & kamben bakar...
dah 7 bln ek? jaga kesihatan raya nanti :)

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Perghh sedapnya kambing bakar tu Nureen..

mama tisya said...

kambing bakar tu menarik..yummm

Khai♥Rin : anies said...

ada lg ke kambing tu? ;-)

Falsya said...

ayarkkkk...lapo dh...sedapnye rambutan kuning..feveret sungguh..

Anonymous said...

pergh..terliur tgk kambing tue..tp aku bukan mkn kambing pon..hehehe.. -del

eB said...

sedapnya nampak kambing tuh...
resepi pls... he3
best la org ada kampung... tgh musim buah plk... lioke :)

LYAfrina said...

nureen still nampak maintain je wlaupon tgh pregnant,.

lya pon bru sekali je singgah.. tu pon justbeli aym pusing..

lieyalatif said...

tu seronok balik kg tu kan nureen...mcm2 menu ade hah...lieya ni peminat kambing...teliur tgk tauuu!!!

7bulan perut comel je nureen...kalo lieya ni dah mcm giant...nak berjalan pun sakit2 kaki n pinggang...hehhehehe

tu le nureen, kalo leee time baik, kemain peluk2 kan...kalo dtg mood gaduh adoiii dgn kite2 jadi tarzan hah....

Mar Mansor said...

alhamdulillah dah 7 bulan..kambing bakar ke..aduihh nampak sangat sedap tu

BUNDA a.k.a KN said...

Wow! nasi arab ngn kambing bakar...sedap tu...

Nafira usof said...

sonoknye dapat balik kg.
macam2 juadah best2 ade yer.
zura balik raya nanti jer lah. hehehe

eima said...

waahhh yg last tu menarik

~MommyAqilMedina~ said...

Dah 7 bulan?Cepatnyaaa..suka tengok suma pic ESP PART eMIR N eLLESYA TU..TERASA BONDING DIORANG..SWEET!!hehee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011