#25ramadhan d seoul garden

assalamualaikum..... 
autopublish

#25 ramadhan
setiap tahun bila tiba ramadhan kami mmg akan plan utk berbuka d luar
sekali jer dlm ramadhan... y selebihnya di umah yerr
so mcm sblm2 ni kami slalu book hotel jer
kali ni kami terjah cni
 nak d ikutkan... mmg dh lama sgt nk singgah cni
tp asyik x jadi jerr
so bila semlm daddy tanya nk berbuka kat mana
terus nureen suggest kat cni
tgk blogger yg dh terjah cni pon, menarik sgt

 nureen mls nk bgn p snap dekat2
so dr meja jerr la

 antara dessert yg d sediakan

 ini plak untuk big menu... byk nureen x snap... mana y sempat jer
tiba masa untuk menyetim & mengrill kan semua2 ni
yeaaaaahhhh

kanak2 ribena dh berbuka awal 15minit yerr
slalu kakak sya nak icecream purple
terbalik plak yerrr
setakat hari ni kakak sya berjaya puasa penuh 8 hari k, alhamdulillah...

 kami pilih tomyam soup & kimchi soup

 khusyuk 2 beradik ni menyediakan juadah...
sebelah en suami tue sil nureen

 klau bab buah2an mmg fvret sgt...
3 kali nureen angkut buah2 utk 2 beradik ni tau
yg icecream mkn ckit jerr... slalu yg tu la pulun kan

 berselfie ngan kakak sya b4 msk waktu berbuka...

 dah berasap dahhhh
menggelegak lagi kan
daddy kejap kerusi sana kejap cni sbb 2 beradik ni la...

 emir teruja apa ya? sedap ker nugget tue??

khusyuk smpi x sedar nureen snap pic dia hehehe

 bila mummy ckp "emir, smile...." terus emir rapatkan kepala kat kakak sya
tp kakak sya khusyuk mkn, mummy panggil wat x endah jerr
amboi emir, jelingan menggoda U...

 emir tue... klau mkn nugget n fries mmg nak kena ada sos


kakak sya pon nak try grill daging ker??

 masa mkn x der pic yerr
khusyuk masing2.. ngan telatah anak2 lagi
masing2 dok belajar menggunakan chopstik hihiiii
tgk pinggan atas meja byk dh licin kan
nasi grg, nasi putih, k.teaw, bihun, mee pon ada yerr

 emir mula x sng duduk
dia awal2 dh hadap kenyang, kami la kena melayan kejap karenah dia yg nak jln merata...
siap upah naik turun escalator lagi
benda yg paling dia suka main
seb baik la mummy ni sedia2 ada keta mainan dia dlm handbag
so main la keta tue yerrr

alhamdulillah..... kenyang sgt2 kami d cni
pasni kita terjah lagi yerr daddy... bestttt sgt....
tq so much daddy bawa kami beriftar d cni.. ;)
dah kenyang kita singgah surau yer anak2...
lepas tue projek mencari kasut raya... yeaaahhhh
tu la tujuan sebenar bila berbuka di cni... bleh teruskan agenda ke2 kan hihiii

1st kasut kakak sya yg dpt dlu
mcm biasa kiki lala jadi pilihan ala2 elsa katanya
kasut emir plak x der saiz
so daddy akan servay plak kat tmpt lain sensorang nanti

dannnn x lupa wallet raya utk daddy....
bkn wallet raya sebenarnya, mmg dh lama cari tp memandangkan wallet sedia ada dh teruk, so beli la yg mana ada n ok :)

pastu terjah floor bwh plak cr kasut mummy...
alhamdulillah, dpt... hepi la mak yong dpt kasut baru hihiii....

selamat hari raya semua...
maaf zahir & batin... ;)

__________________________________________________________________________________
jom singgah


Comments

:: Cik Viva :: said…
Smalam ada jugak pegi tapi full house..takpelah pas raya baru pg balik..lgpun dah jupe seoul garden yg dekat.
AnneRaini said…
dah lama teringin nak makan kat sini tp xdan lagi...
mama tisya said…
lps ry kena p mkn seoul garden sbb 1st time mkn dlu time tk sihat so mkn tk brp feel hehe
Falsya said…
skang nie seoul garden dh naik harga nyeah?..dgr2 gitu le..hehe

selamat hari raya maaf zahir batin ye..;)
Anonymous said…
I really love your blog.. Great colors & theme.

Did you create thi site yourself? Please reply bac as I'm looking to create my very own website and
would love to learn where you got this from or what the theme is named.
Kudos!

Check out my web site Clsh of Clans Cheat ()
LYAfrina said…
Kalo sedap.. lps ni blh la slalu mkn kat sini nureen
eB said…
makan-makan pastuh shopin.
mmg heven la kan?
plan rituh nak naik penang tapi dok travel taiping ipoh parit buntar. eB sakit pinggang. trus x jadi. hu3
mkn bsr la ni ye ;-)

da nama bdk lelaki,.... mmg x lps la dgn kereta...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017