Wednesday, August 6, 2014

satu sy@wal 1435h

assalamualaikum..... 
autopublish 

baru nk up pic raya
ni pon juz org kata panaskan badan
hahhaha, sebabnya, byk sgt pic
masa plak x dak nk edit2 bagai
so layan dlu pic pembakar semangat...
hihiii

 alhamdulillah.... semua bagi kerjasama bila nak ambik gambo keluarga
sbb emir susah sgt nk pakai kopiah, so better daddy pon x yah pakai kan...
nureen 1st time pakai tudung g2, mmg fail bab nak melilit
so pic ni ja la pakai tudung tu
pastu bawal la jawapnyerrr hihiii

happy family 4ever....

 antara pic yg tak brapa nak jadi.. hihiiii
gini la kan bila dah ada anak2, wajib ambik berkali2 kan

 ellesya nak jgk tayang duit raya yg dia dpt yerr
emir plak org bagi duit raya, dia x mau ambik... mmmm

sweet n simple
wah2... nilah kasut raya kami 4 beranak....

__________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

15 comments:

Nad MamaZN said...

sweet!

Ann said...

selamat hari ry kak:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat Hari Raya Eidulfitri buat Nureen sekeluarga..

So sweet sungguh pic raya tu :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat Hari Raya Eidulfitri buat Nureen sekeluarga..

So sweet sungguh pic raya tu :)

syawalsimpsons said...

sweetnya..selamat hari raya

Khai♥Rin : anies said...

serba kelabu gitewwww

comel kasut ellesya

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Nureen..
Maaf andai ada salah silap terkasar bahasa..

Rindu Pavlove Nureen..hehee

Kita sama tema kelabu, cumanya MJ kelabu gelap :D

eima said...

aku pun sama tak tak reti pakai shawl ... tak penah pakai sbb pala rasa berat pening .....bgs la anak2 bg kerjsama

Syeeda said...

selamat hari raya =)

Falsya said...

Selamat hari raya..;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah tema grey.sweet bila anak2 beri kerjasama..slmt hari raya nureen :)

LYAfrina said...

comel pic family..next year ber5 la plok...

sama la mcm lya..byk sgt pic..smpai pening plok nak pilih n resize pic.. hehe

eB said...

cantek la color grey tuh... eh grey ke silver?

wah kasut baru tau... kami babah, eB & aerica x der kasut raya... he3

Ema Johari said...

sama tema lah kita nureen...hehehe

syu_hada said...

woooooooo...pakai shawl tuuuuuu....hahahaha...
lepas ni pandai la berlit2 tu...kekekeke

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011