turns 6y on 27.08.2014....

assalamualaikum..... 
autopublish 


Ya ALLAH
jadikanlah anakku ellesya afreena org yg solehah & taat beribadah
panjangkanlah umurnya, lapangkan rezeqinya
cerdaskan akalnya dan terangilah kalbunya
kurniakan ilmu yang banyak & bermanfaat
serta sihatkanlah jasmaninya
dengan Rahmat Mu yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
AMIN.......

kebetulan mlm selasa lepas
kami bawak anak2 terjah queensbay
biasa la, mana lagi klau bukan bawa depa main2 kat cni

 
bila kakak sya dh dpt gang, emir main la sorang2

keta dah abes org naik
so kongsi yerr

elok kami singgah toyrus, ellesya minta hadiah....baru teringat tau
yg esoknya 27/8 besday ellesya
Ya ALLAH... mcm mana la bleh lupa nih
walhal minggu lepas dh planning nk wat kek ngan dia
so memandangkan kami dh dlm toyrus
besday girl, sila la pilih hadiah yerr

xcited sgt tgk byk keta2 comel tergantung
rambang oooo emir nk pilih....
tp tgk pic ni emir yg lebih2 kan
dia peluk smpi 5 bijik keta tau... tp kami beli 1 jerr hihiii

besday girl pilih ngan penuh gaya
emir pon tompang skali kan....

 mmg ini yg dia nak sgt2
sbb nureen ada tunjukkan video & pic tisya anak aimi @ mamatisya dlm IG
main barbie ni
so ellesya cari semlm terus jumpa
ok besday girl dpt hadiah ni.... xcited blk terus nak mandikan barbie ni
tapi daddy tak bagi sbb dah lewat mlm
hujan plak mlm tue kan so esok jerr yerr
 
sempat jugak kami belikan kek comel ni buat besday girl
kek tiramisu... sedap sgt

kebetulan mak yong mmg teringin nk mkn macaroon tu
so mmg srh kakak sya n daddy belikan kek ni 

mummy ni, asyik nak ambik gambo jerr
bilanya nak potong kek
x der tiup2 lilin bagai yerr, lilin tue juz hiasan hehehe

Bismillahirohmanirrahim.......
kami layan mkn kek semlm... 2 potong mak yong mkn
besday girl sepotong jerr
pastu cepat2 simpan sbb emir dah nangis2 mengantok masa ni hehehe

happy birthday kakak sya....


juga buat zara.. hepi besday....
__________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera
assalamualaikum..... autopublish

Comments

Happy birthday ellesya n zara!!!
Adlin Mohamad said…
august gorl like keyha turn 2 30/8 ni.... happy birthat ellesya moga apa yg mama oakan tu termakbu aminnn
syawalsimpsons said…
happy bufday ellesya....sedapnya kek...moga sihat dan menjadi anak yang solehah...aminnn
lieyalatif said…
seronok besdey girl dpt adiah idaman...senyum sampai ketelinga die yeak heheehe...miamija mase baya2 kakk sya pun suke barbie tu ade koleksi barbie tu.....skrangn mcm dah slow sikit dok layan henpon jek.....

kemain emir, die pun dpt cukai jugak heheheeh...tu untung tu, kakak punye besdei adik dpt habuan jugak hehhheeheheh
Nafira usof said…
Happy Birthday Ellesya dan Zara.
moga jadik anak yang solehah~
AnneRaini said…
happy birthday ellesya...moga jadi anak yg solehah..
Naemah Umi said…
happy besday ellesya...bulan 8 sama bulan kelahiran irfan ")
LYAfrina said…
happy belated birth elly..
moga bjaya duniakhirat & mbesar dgn sihat... moga dipermudahkan sgala pjlnnan hidup di dunia

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017