Thursday, August 28, 2014

turns 6y on 27.08.2014....

assalamualaikum..... 
autopublish 


Ya ALLAH
jadikanlah anakku ellesya afreena org yg solehah & taat beribadah
panjangkanlah umurnya, lapangkan rezeqinya
cerdaskan akalnya dan terangilah kalbunya
kurniakan ilmu yang banyak & bermanfaat
serta sihatkanlah jasmaninya
dengan Rahmat Mu yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
AMIN.......

kebetulan mlm selasa lepas
kami bawak anak2 terjah queensbay
biasa la, mana lagi klau bukan bawa depa main2 kat cni

 
bila kakak sya dh dpt gang, emir main la sorang2

keta dah abes org naik
so kongsi yerr

elok kami singgah toyrus, ellesya minta hadiah....baru teringat tau
yg esoknya 27/8 besday ellesya
Ya ALLAH... mcm mana la bleh lupa nih
walhal minggu lepas dh planning nk wat kek ngan dia
so memandangkan kami dh dlm toyrus
besday girl, sila la pilih hadiah yerr

xcited sgt tgk byk keta2 comel tergantung
rambang oooo emir nk pilih....
tp tgk pic ni emir yg lebih2 kan
dia peluk smpi 5 bijik keta tau... tp kami beli 1 jerr hihiii

besday girl pilih ngan penuh gaya
emir pon tompang skali kan....

 mmg ini yg dia nak sgt2
sbb nureen ada tunjukkan video & pic tisya anak aimi @ mamatisya dlm IG
main barbie ni
so ellesya cari semlm terus jumpa
ok besday girl dpt hadiah ni.... xcited blk terus nak mandikan barbie ni
tapi daddy tak bagi sbb dah lewat mlm
hujan plak mlm tue kan so esok jerr yerr
 
sempat jugak kami belikan kek comel ni buat besday girl
kek tiramisu... sedap sgt

kebetulan mak yong mmg teringin nk mkn macaroon tu
so mmg srh kakak sya n daddy belikan kek ni 

mummy ni, asyik nak ambik gambo jerr
bilanya nak potong kek
x der tiup2 lilin bagai yerr, lilin tue juz hiasan hehehe

Bismillahirohmanirrahim.......
kami layan mkn kek semlm... 2 potong mak yong mkn
besday girl sepotong jerr
pastu cepat2 simpan sbb emir dah nangis2 mengantok masa ni hehehe

happy birthday kakak sya....


juga buat zara.. hepi besday....
__________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera
assalamualaikum..... autopublish

9 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Happy birthday ellesya n zara!!!

Adlin Mohamad said...

august gorl like keyha turn 2 30/8 ni.... happy birthat ellesya moga apa yg mama oakan tu termakbu aminnn

syawalsimpsons said...

happy bufday ellesya....sedapnya kek...moga sihat dan menjadi anak yang solehah...aminnn

lieyalatif said...

seronok besdey girl dpt adiah idaman...senyum sampai ketelinga die yeak heheehe...miamija mase baya2 kakk sya pun suke barbie tu ade koleksi barbie tu.....skrangn mcm dah slow sikit dok layan henpon jek.....

kemain emir, die pun dpt cukai jugak heheheeh...tu untung tu, kakak punye besdei adik dpt habuan jugak hehhheeheheh

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Nafira usof said...

Happy Birthday Ellesya dan Zara.
moga jadik anak yang solehah~

AnneRaini said...

happy birthday ellesya...moga jadi anak yg solehah..

Naemah Umi said...

happy besday ellesya...bulan 8 sama bulan kelahiran irfan ")

LYAfrina said...

happy belated birth elly..
moga bjaya duniakhirat & mbesar dgn sihat... moga dipermudahkan sgala pjlnnan hidup di dunia

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011