Friday, August 15, 2014

cerita program 6 syawal..

assalamualaikum..... 

dr 4syawal terus ke 6syawal
sbb 5syawal kami x kemana pon, lepak2 kat umah jerr
sementara tunggu kepulangan daddy
yeaaaa.....

6syawal kami punya plan..
singgah umah tok teh sblh abah
mmg wajib singgah, tok teh org kuat dlm family kami
bila kenduri kendara ke apa2 ker mmg tok teh yg byk tolong
awat raya ke 6 baru beraya umah tok teh??
sebabnya... skali harung ngan abg nureen yg baru bllk dr JB, umah mertua

si emir ni teriak sbb apa ntah
nureen dh lupa la... hihiii
manja kan anak teruna kami, pantang d tegur

 amal plak mmg dh kenal ngan tok teh
sbb bila mak nureen travel g mana2, tok teh la yg akan jaga amal
tue yg steady jer amal
janji dia dpt mkn apa yg dia suka, mmg x dernya nk pandang org dh hehehe
 last skali piccas wit tok teh
tapi tok teh plak malu2... x makeup katanya hehehe (nureen yg ckp k ;P)
pasal umah tok teh ni, nureen baru tau umah baru tok teh dh siap
umah lama kat dpn tue ja, still elok lagi
biasa la kan, anak2 nak bg mak hidup selesa, buat yg terbaekk kan
mmg luas & cantik umah baru tok teh tau

 anak dara nk join jgk..
baru nk beromantik ngan daddy... ;p

 pas umah tok teh kami singgah umah tok nureen sebelah mak
nanti nureen wat n3 yg tok warded sblm raya k
anak2 wat kereta roda tok mcm mainan yerr, hepi jerr
ahhaha

 siap posing tak tahan tue

 ajak amal join skali la kan

 laju jerr kakak sya tolak
emir apa lagi, suka la dia, relax jerr atas keta tue hehhee

lepas beraya ngan tok, kami terjah sungai petani
attend wedding kwn nureen... 
tahniah buat kamilah & suami
moga kekal bahagia hingga ke jannah.. amin

 
snap pic pengantin dlu, baru mak yong menyantap k hahhaa
ellesya wat juai mahai plak bila nak snap pic
tq halilah, snap pic ni hehehe

 mini reunion la katakan
bila lagi nk jumpak kwn2 zmn sek men dulu2 kan
x cukup coroum lagi nih
ada yg x smpi lagi & ada yg dh balik huhuuu....

 3 kali jgk yerr baru dpt pic yg cantik kat atas tue
yg pasti ellesya paling sexy hahaha

tamat sudah cerita raya kami...
pas wedding ni kami terus balik penang... yeaaaa
ahad tue relax2 kemas kain baju segala...
isnin kerja mcm biasa hehehe.... 
puas cuti raya seminggu kan :)
selamat hari raya semua....
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy moment

Rizziela said...

wah..siap makan nasi minyak lagi

Khai♥Rin : anies said...

sedih bebenor nmpk nyer emir tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Best...best..time raya dpt mkn nasi minyak..:)

Gieyana said...

Time ry ni mcm x cukup ms jer nk g jenjln kn..tp yg syoknya dpt jumpa kaum sedara..:)

AnneRaini said...

bagus jugak buat wedding msa ry..semua org balik kg so boleh jumpe kawan2 lama.

Nad MamaZN said...

wahhh sakan beraya ni :)
suka!

eima said...

wahh kenduri hari raya .. senang nk ingat dlm bulan islam kan ...

LYAfrina said...

Bila kat majlis kawen kawan2 blh la scara x lnsung jumpa balik kwn2 lama kan.. rindunya zaman sekolah

Anonymous said...

Sat sgt kan jumpa..xdan puas menyembang..tp ok la..dpt jumpa ramai kawan yg dah lama xjumpa..lps spm thn 2000.. -del-

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011