kisah junior

assalamualaikum..... 
autopublish

junior dh 8bln ++ skrg ni
tiap bulan mmg nureen akan balik alor star utk checkup
gambo junior terkini x der la plak
awal bln dpn pon blk check up lagi
ni cerita masa ahad 10/08/2014 lepas

lps g register utk jumper doc... kami org yg ke 6
so memandangkan doc belum smpi lagi 
slalunya pkl 9 ++ baru doc sampai
so kami terjah pekan rabu dlu untuk breakfast
tgk la emir.. kemain yerrr
tp bkn mkn abes pon... bila air dh depan mata, mula la dah x mau mkn

pic kakak sya x snap plak
khusyuk kakak sya mkn roti canai separuh + nasi lemak separuh
mcm bykkk jerr
walhal x abes pon separuh tu... sbb yg sama bila sirap bandung dpn mata
hahhahaa

pekan rabu ni mengembalikan nostalgia zaman bercinta dedulu tau
kami laki bini kan sekelas hihiii
jugak salah satu port kami breakfast bila weekend hihiii...

masing2 dah kekenyangan
jom kita patah balik...
nak jumpak junior kan.... 

menunggu turn sambil layan popcorn
pow daddy masa kat pekan rabu 

bln dpn kami checkup lagi
nanti nak minta kat doc nak snap pic junior la sekeping
bb dah besar kan so x yah la print2 gambar lagi :)

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Comments

NinaAz said…
nanti tempek pic junior ye. :)
syawalsimpsons said…
kejap dah 8 bulan kan..moga di permudahkan segalanya
ooooooo dating kt pekan rabu yekkkkk ;-) tingin nk ke situ tp xtau bla
Adlin Mohamad said…
x lama dah junior nak tgk dunia hehehe emir rambut oanjang cute pulak la cam gegils
el said…
nti hang pantang kt mn?
Kakzakie said…
oh.. dah lapan bulan. Tapi kakak tak cam lagi sebab jarang jumpa blog ini. Kalau Kak Sya dan Emir tu memang kalau jumpa luar pun kakak boleh cam...:)
kayyana said…
dulu datang berdua.. kini datang berempat... hehehe..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017