Thursday, August 21, 2014

kisah junior

assalamualaikum..... 
autopublish

junior dh 8bln ++ skrg ni
tiap bulan mmg nureen akan balik alor star utk checkup
gambo junior terkini x der la plak
awal bln dpn pon blk check up lagi
ni cerita masa ahad 10/08/2014 lepas

lps g register utk jumper doc... kami org yg ke 6
so memandangkan doc belum smpi lagi 
slalunya pkl 9 ++ baru doc sampai
so kami terjah pekan rabu dlu untuk breakfast
tgk la emir.. kemain yerrr
tp bkn mkn abes pon... bila air dh depan mata, mula la dah x mau mkn

pic kakak sya x snap plak
khusyuk kakak sya mkn roti canai separuh + nasi lemak separuh
mcm bykkk jerr
walhal x abes pon separuh tu... sbb yg sama bila sirap bandung dpn mata
hahhahaa

pekan rabu ni mengembalikan nostalgia zaman bercinta dedulu tau
kami laki bini kan sekelas hihiii
jugak salah satu port kami breakfast bila weekend hihiii...

masing2 dah kekenyangan
jom kita patah balik...
nak jumpak junior kan.... 

menunggu turn sambil layan popcorn
pow daddy masa kat pekan rabu 

bln dpn kami checkup lagi
nanti nak minta kat doc nak snap pic junior la sekeping
bb dah besar kan so x yah la print2 gambar lagi :)

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

8 comments:

NinaAz said...

nanti tempek pic junior ye. :)

syawalsimpsons said...

kejap dah 8 bulan kan..moga di permudahkan segalanya

Nurzakiah Hanum said...

Comel:)

Khai♥Rin : anies said...

ooooooo dating kt pekan rabu yekkkkk ;-) tingin nk ke situ tp xtau bla

Adlin Mohamad said...

x lama dah junior nak tgk dunia hehehe emir rambut oanjang cute pulak la cam gegils

el said...

nti hang pantang kt mn?

Kakzakie said...

oh.. dah lapan bulan. Tapi kakak tak cam lagi sebab jarang jumpa blog ini. Kalau Kak Sya dan Emir tu memang kalau jumpa luar pun kakak boleh cam...:)

kayyana said...

dulu datang berdua.. kini datang berempat... hehehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011