Monday, August 18, 2014

2 hari b4 syawal..... METRO

assalamualaikum..... 
autopublish

2hari sebelum syawal kami gerak blk jitra
otw blk mak nureen call ckp tok masuk spital metro kat sp
terus ajak en suami singgah kejap
sbb dah sehala kan...

tok mmg dh lama sakit
cuma bulan puasa ni tok kurang minum air
myb bdn terlalu kering jd tok alami masalah susah nak mkn & minum
bila dh warded, masukkan air, muka tok dh tak pucat
alhamdulillah.. tok makin baik
doc kata sbb tekak terlalu kering penyebab tok susah nk mkn & minum

lepas ptg kami g tgk tok, sebelah malamnya mak nureen g lagi
hari raya, 1 syawal tok dh discharge, alhamdulillah

anak2 nureen mcm ni la...
depa belum kenal erti menziarah org sakit
ellesya boleh paham jgk, emir la yg x tau apa2
sentiasa ceria.... tp so far depa x dak la bising2 cuma x mau duduk diam
dok melawat kawasan jerr hehhee

masa ni doc tgh merawat tok
sempat la snap pic kemesraan anak & bapak...
dlm 1/2jam mcm tue, kami berangkat blk jitra

esoknya... budak2 ni bgn tdoq jerr cari kucing
mmmm.... take care yerr anak2...
emuah :)

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semoga semuanya kembali ok

dhiera said...

syafakallah utk tok nureen.

dah lama tak melawat sini. dah besar dah emir. selamat hari raya nureen sekeluarga

syawalsimpsons said...

moga tok kembali sihat..geram tgk pose emir ngan akak dier tu

kayyana said...

moga tok sihat sihat je ye... budak budak kan.. mmg tak tau ape ape.. dieorang tau main je..mainkan seronok.. hehehe

AnneRaini said...

begitulah orang tua... moga2 tok nureen sembuh.

Khai♥Rin : anies said...

syafakallah utk tok nureen...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011