open house & besday party

assalamualaikum..... 
autopublish

balik jer dr pulau aman
kami terjah open house & besday party umah bos daddy
perut mmg sengkak sgt...
ni nak mkn lagi, perghhhh....

bos daddy (puan yati) celebrate besday 2 anak laki
sorang setahun sorang 3 tahun...

ellesya awai2 lagi dh mkn laksa
mummy relax dlu... layan emir mkn dlu
bg perut ada ruang ckit hihiii

dah kenyang kami terjah gurney plaza
jarang2 skali kami terjah cni
daddy nak g usha brg ps4 kot, tu kami singgah
kebetulan plak dr umah bos daddy kami naik ferry
so dekat sgt la ngan gurney
main puas yer anak2...

sronok kan
naik boat, naik ferry, jln2 gurney

last yerr... jom kita blk rehatkan badan
yeaaaahhhhh......
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Comments

mamaarifakeem said…
Bulan syawal ni kerjanya makan je kan... mewah sungguh kita makan2x.. :-)

Dh tamat pun syawal, harapnya dpt kaWal bab makan ni..hiii...
Kakzakie said…
Lagi kalau macam keadaan Nureen sekarang makan lebih sikit dah rasa macam sesak dah kan... tapi rasa nak makan lagi... Kena makan ulang-ulang walau sikit-sikit..
Adlin Mohamad said…
ramai anak mmg buat party sekali gus kan hehehe tu ia pa makan2 play time pulak happy la 2 badik tu
eima said…
sedapnye laksa ... klu pi open house klu ade laksa mmg aku lyn 2 mangkuk selalunye
el said…
kemain budak berdua pas g p.aman mkn mee udang..lepak mkn besday party lak..pas2 g main pulak kat g.plaza..wahhhh suka letew haha
AnneRaini said…
memang sakan berjalan ni...perut kenyang hati senang..hehe
LYAfrina said…
Seronok tgk elly n emir main tu..mmg syurga kanak2 la
Nad MamaZN said…
sonok depa dpt main ;)
Naemah Umi said…
ni kalu depa dpt main mmg tak ingat nak makan minum dah :D

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017