Wednesday, August 27, 2014

open house & besday party

assalamualaikum..... 
autopublish

balik jer dr pulau aman
kami terjah open house & besday party umah bos daddy
perut mmg sengkak sgt...
ni nak mkn lagi, perghhhh....

bos daddy (puan yati) celebrate besday 2 anak laki
sorang setahun sorang 3 tahun...

ellesya awai2 lagi dh mkn laksa
mummy relax dlu... layan emir mkn dlu
bg perut ada ruang ckit hihiii

dah kenyang kami terjah gurney plaza
jarang2 skali kami terjah cni
daddy nak g usha brg ps4 kot, tu kami singgah
kebetulan plak dr umah bos daddy kami naik ferry
so dekat sgt la ngan gurney
main puas yer anak2...

sronok kan
naik boat, naik ferry, jln2 gurney

last yerr... jom kita blk rehatkan badan
yeaaaahhhhh......
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

10 comments:

mamaarifakeem said...

Bulan syawal ni kerjanya makan je kan... mewah sungguh kita makan2x.. :-)

Dh tamat pun syawal, harapnya dpt kaWal bab makan ni..hiii...

Kakzakie said...

Lagi kalau macam keadaan Nureen sekarang makan lebih sikit dah rasa macam sesak dah kan... tapi rasa nak makan lagi... Kena makan ulang-ulang walau sikit-sikit..

Nurzakiah Hanum said...

seronok anak2

Adlin Mohamad said...

ramai anak mmg buat party sekali gus kan hehehe tu ia pa makan2 play time pulak happy la 2 badik tu

eima said...

sedapnye laksa ... klu pi open house klu ade laksa mmg aku lyn 2 mangkuk selalunye

el said...

kemain budak berdua pas g p.aman mkn mee udang..lepak mkn besday party lak..pas2 g main pulak kat g.plaza..wahhhh suka letew haha

AnneRaini said...

memang sakan berjalan ni...perut kenyang hati senang..hehe

LYAfrina said...

Seronok tgk elly n emir main tu..mmg syurga kanak2 la

Nad MamaZN said...

sonok depa dpt main ;)

Naemah Umi said...

ni kalu depa dpt main mmg tak ingat nak makan minum dah :D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011