bersalaman & bermaafan d satu syawal...

assalamualaikum..... 
autopublish

semalam dah panaskan badan ngan piccas family bahagia kami kan.. 
amin
so ari ni layan piccas bersalam-salaman bermaaf-maafan plak yerr
secara lazimkan, klau beraya d umah mertua ja yg sempat snap pic bersalaman mcm ni
sebab lepas jer smbhyg raya, terus balik ke umah utk bergambar

klau kat kg sebelah nureen slalunya juz piccas beramai2...
kami akan bersalaman sebelum bergerak ke masjid utk sembahyang raya
so mmg x sempat la nak snap gambo
kang terlepas plak nak smbhyg raya kan hehhee

lepas jerr sembahyang raya kami tak balik umah terus
tp akan singgah kat umah tok teh sebelah abah 
sebabnya umah tok teh sebelah jer ngan masjid
pastu akan terus ke umah tok sebelah mak di kampung sebelah 
perjalanan dlm 5minit jerr
sbb tu la x der piccas bersalaman...
pastu dh raya 3 @ 4 baru la nak snap beramai2... hihiii

masing2 ada stail tersendiri di pagi raya kan
x kisah mcm mana pon, janji di pagi raya kita happy ;)

 sila beratur yerrr
mil bersalaman ngan fil
amboi emir n kakak sya dok discuss apa la tue agaknya yerrr

 sil & bil punya turn plak

 amboi daddy... senyum lebar nak dpt duit raya ke nih
kakak sya merajuk tu, sbb nak salam tp x smpi turn lagi, hihiii
oppsss mak yong mcm malu2 plak

 ni baru turn kakak sya... emir mcm tak sabar plak tapi..............

 bila turn emir suka dok menggeliatkan bdn dia
amboi la... ssh sungguh nk suruh dia salam
pastu wat2 marajuk tau anak teruna tue
hihiii

 bila bersalaman ngan MIL, baru perasan, gambar SIL tak dak la
ada dlm camera lagi satu hahhaa

 turn cucu kesayangan...

 yg tua di dahulukan

 family bahgia kami pulak yerr
mummy nak bersalaman, anak2 pon nak join skali

 amboi elly, dia paling byk tau dpt duit raya
sbb duit raya + duit puasa 8 hari
alhamdulillah

 aduyaiii emir... dpt sampul upin ipin, camera pon dah x nmpk

ellesya wit SIL & BIL...
emir??? mmg x dak la, x mau salam... hahahaa
thn dpn lagi meriah, hadirnya junior, insyaALLAH.....

baru piccas bersalaman, belum lagi yg candid anak beranak...
tgu next n3 yerr
puas nak mengedit, ayag pic yg blurr, yg x brapa cun
nak mengelass tu lambat.. :P
 __________________________________________________________________________________
jom singgah


Comments

Rizziela said…
Selamat Hari Raya..cantik warna tema tahun ni :D
Falsya said…
Meriah..suke3 tgk gambo raya..jeles sbb kite pun gambo raya smp smp 10 pun..
Adlin Mohamad said…
kami lupa nak snap pic masa bersalaman berpelukkan ni hehhe sibuk salam sibuk pegang duit raya anak mmg lupa nk snap
lieyalatif said…
acara wajib di pagi raya...bersalam2an dan agih2 angpow kan nureen...itu laa kemeriahan raya heheheeheh...

ape laa elly buat ngan duit raye tu...mesti dah plan nak beli menan best2 nieh kan....tu laa nureen tahun depan dah tambah sorang sure lagi meriah ade baby kecikkan....
Ema Johari said…
Selamat hari raya untuk nureen sekeluarga.
Nad MamaZN said…
emir lambat panas ni hehe...
nnt tahun depan mesti emir dah paham ;)
eB said…
cantek apa... x banyak nak adjust pon kan? yang pntg baju cantek... :)
anajingga said…
bersalaman di pagi Syawal,memohon kemaafan zahir dan batin..salam ukhwah

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017