Thursday, August 7, 2014

bersalaman & bermaafan d satu syawal...

assalamualaikum..... 
autopublish

semalam dah panaskan badan ngan piccas family bahagia kami kan.. 
amin
so ari ni layan piccas bersalam-salaman bermaaf-maafan plak yerr
secara lazimkan, klau beraya d umah mertua ja yg sempat snap pic bersalaman mcm ni
sebab lepas jer smbhyg raya, terus balik ke umah utk bergambar

klau kat kg sebelah nureen slalunya juz piccas beramai2...
kami akan bersalaman sebelum bergerak ke masjid utk sembahyang raya
so mmg x sempat la nak snap gambo
kang terlepas plak nak smbhyg raya kan hehhee

lepas jerr sembahyang raya kami tak balik umah terus
tp akan singgah kat umah tok teh sebelah abah 
sebabnya umah tok teh sebelah jer ngan masjid
pastu akan terus ke umah tok sebelah mak di kampung sebelah 
perjalanan dlm 5minit jerr
sbb tu la x der piccas bersalaman...
pastu dh raya 3 @ 4 baru la nak snap beramai2... hihiii

masing2 ada stail tersendiri di pagi raya kan
x kisah mcm mana pon, janji di pagi raya kita happy ;)

 sila beratur yerrr
mil bersalaman ngan fil
amboi emir n kakak sya dok discuss apa la tue agaknya yerrr

 sil & bil punya turn plak

 amboi daddy... senyum lebar nak dpt duit raya ke nih
kakak sya merajuk tu, sbb nak salam tp x smpi turn lagi, hihiii
oppsss mak yong mcm malu2 plak

 ni baru turn kakak sya... emir mcm tak sabar plak tapi..............

 bila turn emir suka dok menggeliatkan bdn dia
amboi la... ssh sungguh nk suruh dia salam
pastu wat2 marajuk tau anak teruna tue
hihiii

 bila bersalaman ngan MIL, baru perasan, gambar SIL tak dak la
ada dlm camera lagi satu hahhaa

 turn cucu kesayangan...

 yg tua di dahulukan

 family bahgia kami pulak yerr
mummy nak bersalaman, anak2 pon nak join skali

 amboi elly, dia paling byk tau dpt duit raya
sbb duit raya + duit puasa 8 hari
alhamdulillah

 aduyaiii emir... dpt sampul upin ipin, camera pon dah x nmpk

ellesya wit SIL & BIL...
emir??? mmg x dak la, x mau salam... hahahaa
thn dpn lagi meriah, hadirnya junior, insyaALLAH.....

baru piccas bersalaman, belum lagi yg candid anak beranak...
tgu next n3 yerr
puas nak mengedit, ayag pic yg blurr, yg x brapa cun
nak mengelass tu lambat.. :P
 __________________________________________________________________________________
jom singgah


8 comments:

Rizziela said...

Selamat Hari Raya..cantik warna tema tahun ni :D

Falsya said...

Meriah..suke3 tgk gambo raya..jeles sbb kite pun gambo raya smp smp 10 pun..

Adlin Mohamad said...

kami lupa nak snap pic masa bersalaman berpelukkan ni hehhe sibuk salam sibuk pegang duit raya anak mmg lupa nk snap

lieyalatif said...

acara wajib di pagi raya...bersalam2an dan agih2 angpow kan nureen...itu laa kemeriahan raya heheheeheh...

ape laa elly buat ngan duit raye tu...mesti dah plan nak beli menan best2 nieh kan....tu laa nureen tahun depan dah tambah sorang sure lagi meriah ade baby kecikkan....

Ema Johari said...

Selamat hari raya untuk nureen sekeluarga.

Nad MamaZN said...

emir lambat panas ni hehe...
nnt tahun depan mesti emir dah paham ;)

eB said...

cantek apa... x banyak nak adjust pon kan? yang pntg baju cantek... :)

anajingga said...

bersalaman di pagi Syawal,memohon kemaafan zahir dan batin..salam ukhwah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011