Wednesday, August 13, 2014

open house lagi d 3 syawal

assalamualaikum..... 
autopublish

dah rasa sarat jerr skrg
cpt letih, penat, mood pon malas2
nk bw lagi la... tambah keja nak sattle lagi sblm due kan
wat plan2 k mummy nureen... hihii

raya ke 4 kami terjah umah anak kpd mak angkat abah
org johor, jodoh ngan org kedah so dpt la jumpak d cni
ellesya dah dpt gang mmg x naik keta ngan mummy dah la....
sgt akrab depa 3 org ni tau

yg mummy sempat snap gambo emir ja la
kakak sya cmfrm la mkn ngan da gang
fvret emir tau satey.. pastu laksa pon dia bedal
semua menu emir makan tau, yg paling sedap soto

ngan abg daniel emir cepat mesra
tue la kan, bdk yg sebaya ngan dia x dilayan, suka jerr kwn ngan yg lebih besar

lepas open house kami terjah umah pakcik nureen
dkt c2 jgk...
merajuk la kunun x dpt main game
haissshhhh
zara plak dok bebai sbb dah mengantuk

pas umah pakcik nureen kami terjah lagi umah makcik plak
2 2 adik mak
x sedaq bila masanya emir berselfie ni haaaaa....

mlm, sementara nak tdoq, emir layan game lagi
zara nak tompang pon x boleh hahhaa

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok kan

Rizziela said...

cutenya dua beradik ni

Adlin Mohamad said...

biasanya mmg adik yg konker itu tab hehehe kakak mengalah je la

Ema Johari said...

gitulah anak-anak lebih mesra dengan sepupu papat mereka bila dah jumpa dan berkumpul.

Khai♥Rin : anies said...

betul tu nureen...ank sedara sy sebaya emir tu pn nk kwn dgn bdk bsr je...yg sama baya dia x heran langsung...kalu main2 pastu gaduh nanges melalak 1 rumah bleh bergegar

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011