Thursday, August 14, 2014

4 syawal... seharian kami beraya...

assalamualaikum..... 
autopublish

memandangkan 4 syawal tue kakak nureen yg sulung dah nk blk KL
so ramai2 kami serbu pej tanah
8.30pg kami dah tercegat kat dpn pej tanah tau
abah ada urusan ckit utk tukar nama... Alhamdulillah rezqi kami d masa tua nanti

sementara menunggu turn mummy
layan emir n da gang dlu kan
klau bab game mmg serah kat emir la.. juara

pastu mummy ajak posing ramai2
puas gak snap semua tgk camera kan... ni yg terbaeeekkkk
layan pic yg bawah ni, mcm2 aksi

nak tau ada zara tgh buat smpi emir terpegun, terpesona x mau tgk camera????

zara : comelllnyerrrrrrr
ituewww la gaya zara bila sebut comel hihiii

zara dh lari
tinggal la 4 sepupu nih...
kakak sya tue baru lepas nangis
sbbnyerr, mummy dok kat dlm dok sain segala borang boleh plak kakak sya ckp dia rindu mummy
mummy kuaq ja dr pej dok peluk2 mummy & nangis 
hihiii
walhal bkn jauh pon....

last piccas wit maktok (mak nureen) sblm daniel gerak blk KL

pastu projek makyong
beraya smpi lebam hahhaaa.... terjah umah BFF ahlam
x der plak piccas ngan mak luth yerr
dah setahun baru jumpak luth... last jumpa masih dlm pantang
sebelum tue kami terjah umah widad seawal jam 10pg hahhaa.. 
tolong kejut widad bangun tdoq :P
tp x der plak gambo2 d sana

petang ckit kami terjah plak umah duih
duih yg paling kiri, tgh2 widad
ajak ahlam join, x dapek la.. mak yong jgk ahlam
beza sebln ngan nureen

lagi piccas kami...kenangan ooooo
bkn slalu bleh jumpak kan

mak yong kali nih mmg nmpk debab kan hehhee
mau tidak nyerr, baju kurung tue saiz XL tau
nak sama ngan anak dara punya pasal, ambik jugak
so pasni kita alter k

last wit anak dara plak
dah merajuk sbb kami jerr dok bergambo x ajak dia hahhaa
mcm x ready jerr  mak yong kan... huhuuu

ni kerja kakak sya la ni
dia pegang camera... mcm2 dia snap

satu2nya anak teruna duih, qhairin namanya
manja tau qhairin ni, mcm ala2 upin ipin g2.. hehhee
yg baju kuning tue kezen qhairin :)
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

Gieyana said...

Selamat hari ry beb..meriah n cute zara..:)

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Rizziela said...

budak2 seronoklah beraya kan :D

Naemah Umi said...

suka tgk pic yg posing reramai tu...nmpk keakraban di situ hehehe

lieyalatif said...

amboi raye2 dpt harga ismit ulam raja yeee heheeheh..alhamdulillah harta utk masa akan datangkan nureen...bagus gak abah nureen buat awal..senang nanti...mcm atuk lieya ni dah meninggal tapi tak sempat tukar name, ade kes jugak laaaa...biase laa adik beradik pun pasal duit harga sanggup gaduh kan....

suke tgk pic emir ngan sepupunye... meriah lee die berkawan kan....

eima said...

wahhhh org kedah byk tanah ... berelong bendang ...

mai has said...

seronok tgk kanak2 yg happy ketika hari raya...

Khai♥Rin : anies said...

comel nyer zara dgn kasut merah tuuuu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011