Wednesday, August 20, 2014

tempat yg buat anak2 happy.... dannnnn susah nk keluar!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish

sape yg familiar ngan blog nureen ni
mmg dh tau sgt la kannn
tempat mana lagi kami tuju klau bukan queensbay!!!!

mak yong kan dah x larat nk jalan laju2
so biar la anak2 pegang tangan daddy jerr sng nak control kan
berjalan beriringan sambil emir melompat2 kecil

tgk la ke'hepi'an anak2 kami
biar depa main puas2, kami laki binik bleh la berehat & bercanda hahhaa

emir tu patut duduk ngadap kakak sya tp x mau..
nak buat mcm dia tue driver yerrr

kakak sya suka melukis kebelakangan ni
dpt papan tue, x lepas la
so emir main la sorang2

yg peliknya, emir mlm tue
dok (masuk keluar)2x dari keta menan tue dh lebih 20kali rasanya
awat tak tau, dok buat lagu tue
bila panggil dia jeling2 jerr 

kali ni rasa senang nak ajak emir keluar dr PG tue
sblm ni, melalak menangis kuat oooooo
dah la kami terlupa bw stroller
ropanya x dak stroller dia lagi sng nk ajak keluar yerr
yg ketinggian tue mcm x betoi jerr...

masuk kedai hardware kejap kannnn
kat lantai pon ok.. hihii

ni lagi satu perangai emir
mmg sebijik macam daddy
sgt2 minit dengan kereta, x kisah la iklan keta ka, cerita yg berkaitan ngan keta ka
khusyuk abesss...
kena panggil byk kali baru mau ganjak dr c2...



 __________________________________________________________________________________ 
jom singgah

#getshera
r />

12 comments:

Falsya said...

comelnye lahai dua beradik nie..emir punye rambut tuh geram je kite nengok..hehe..

selalu tgk anak org wat adegan hentak kaki xnk blk..coming soon kompom si mek tembun kite pun gitu gak..kate pun bebudak..nebes tetibe..;D

Nurzakiah Hanum said...

sukanya budak2

kayyana said...

kalau dah sarat mmg takleh jalan laju laju... kene slow and steady je nureen... kak sya tu tulis pakai tangan kiri eyh nureen? mesti die kreatif kan kan kan... hehehe..yana tak pernah sampai queensbay ni.. sllu bc kt blog nureen je..huhuhu

syawalsimpsons said...

mmg port kekanak tak kuar ni..main sampai puas kan..

dhiera said...

kakak sya dah semakin tinggi. tak sangka. cepat betul masa berlalu.

emir dah berjangkit dgn bapak ye layan kereta. hihihi

mai has said...

kalau dah tempat best mmg susahlah bebdak nak balik.huhuh

Nafira usof said...

bawa anak2 jalan2..
happy dorang yer~

Rizziela said...

memang pun..main berapa lama pun diaorang rasa mcm x puas kan

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bdk2 mmg gitu sama la cam kyra..pantang ler nmpk playground..kat sana free kan..kat area KL, sgor semua playground berbyr kecuali playground kt giant..hehe

AnneRaini said...

betullah tu..kalo masuk tmpt main2 ni payah nak ajak budak balik...penat melayan.

LYAfrina said...

Mmg syurga kanak2 ni.. msk je sini kemain happy n ceria

Khai♥Rin : anies said...

emir nk bw kete tu bw blk rumah kot ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011