Tuesday, August 12, 2014

dua syawal yg simple

assalamualaikum..... 
autopublish

cerita raya diteruskan lagi...
untuk 2 syawal ni kami juz beraya ke umah jiran terdekat jer
sbb petang dah nk gerak balik kg sebelah nureen
memandangkan en suami dh mula bekerja raya ke3&4
raya ke5 baru balik kg.. so kami beraya tanpa daddy masa raya ke3 & 4

dekat tgh hari baru bersiap...
buat sue, nak tgk pewot yerr.. taraaa tue dia pewot nureen yg masa tu dh 7bln 2mgu
badan bagai di pam2 kan, pewot maintain hahhaa

manja2 gitu kakak sya posing kan

ni by phone SIL
daddy plak nyakat, sapa yg preggy ni??? hahhaa

ajak emir bergambo x mau la plak
dok layan keta menan dia jerrr...

masa nk g beraya ellesya dah cabut tudung
g2 la kan, sekejap2 jerr
jubah ni ellesya dpt dh dkt 3thn rasanya
mak tok (mak nureen) beli masa g mekkah dlu
dh ok skrg, dlu labuh lagi :)

lepas zohor kami gerak balik kg, yeaaaaa.....
x sempat nak snap pic family masa 2 syawal ni
so snap dlm keta pon bolehhh kan3x...
emir suka benor pakai spek terbalik

byk kali snap pon totap x semua tgk camera

daddy mmg ssh la nk tgk camera kan
sbb tgh drive.. hihii

ragam kami dlm keta...
2 syawal x dak jem2 bagai masa nak blk..
ok jerr

last2 mummy ngan emir ja la kan
emir yg sporting... ;)

tu sebenornya spek kakak sya masa dia kecik2 dulu
terjumpak ntah dr mana menyorok
sbb tue la ada bunga2 kat bingkai hahhaa

masing2 sepi dlm keta tetiba mcm ada bau2 masam masin manis
tapi x tau bau apa
kalih2 belakang, baikkkk punya emir buat projek
makan sorang2... hahhaaa
mummy pon lupa yg dlm bag susu ada kropok tue
haiyaaa... ni klau mkn susah benor nak brenti nih

lepas asar daddy dah balik penang
lepas maghrib mummy buat projek ngan kakak sya
mlm 2 syawal & mlm 5syawal kami buat kek ni
x lupa half dr kek ni nureen kasi umah tok masa 6syawal otw nk blk png
hihii

2 cucu pompuan yg sama besday, main sama2 yerr

ni kerja emir
dia bkn nak main sgt ngan zara, sbbnyer drg sebaya
layan tabs lagi baekkk hahhaa

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

e!ya said...

Tahniah nureen..lama sgt tak jenguk2 tup2 dah pregnent..hehehe t.care selamat hari raya..

Nurzakiah Hanum said...

great :)

eima said...

coemyenye nureen ... tak sabar nk tgk baby baru ni ....

syawalsimpsons said...

comey je perut nureen..macam sue waktu pregnant je...comey kecik..

Adlin Mohamad said...

peknen eyh hehehe x tau plak dah padahal selalu like2 IG ..

saya beli jubah kyra senteng readymade last size nk sama sedondon grab je la kekeke

eB said...

cepatnya masa berlalu. bila tgk gambor2 nih. rasa cam baru je jumpa nureen bwk aerica :)

LYAfrina said...

Walaupon nureen pregnant... tp still nmpk maintain je.. muka pom glowing je.. hormon kot.. hehe

Khai♥Rin : anies said...

hahahahaha spek terbalik yg x tahan tu...janji ensem kan emir...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011