dua syawal yg simple

assalamualaikum..... 
autopublish

cerita raya diteruskan lagi...
untuk 2 syawal ni kami juz beraya ke umah jiran terdekat jer
sbb petang dah nk gerak balik kg sebelah nureen
memandangkan en suami dh mula bekerja raya ke3&4
raya ke5 baru balik kg.. so kami beraya tanpa daddy masa raya ke3 & 4

dekat tgh hari baru bersiap...
buat sue, nak tgk pewot yerr.. taraaa tue dia pewot nureen yg masa tu dh 7bln 2mgu
badan bagai di pam2 kan, pewot maintain hahhaa

manja2 gitu kakak sya posing kan

ni by phone SIL
daddy plak nyakat, sapa yg preggy ni??? hahhaa

ajak emir bergambo x mau la plak
dok layan keta menan dia jerrr...

masa nk g beraya ellesya dah cabut tudung
g2 la kan, sekejap2 jerr
jubah ni ellesya dpt dh dkt 3thn rasanya
mak tok (mak nureen) beli masa g mekkah dlu
dh ok skrg, dlu labuh lagi :)

lepas zohor kami gerak balik kg, yeaaaaa.....
x sempat nak snap pic family masa 2 syawal ni
so snap dlm keta pon bolehhh kan3x...
emir suka benor pakai spek terbalik

byk kali snap pon totap x semua tgk camera

daddy mmg ssh la nk tgk camera kan
sbb tgh drive.. hihii

ragam kami dlm keta...
2 syawal x dak jem2 bagai masa nak blk..
ok jerr

last2 mummy ngan emir ja la kan
emir yg sporting... ;)

tu sebenornya spek kakak sya masa dia kecik2 dulu
terjumpak ntah dr mana menyorok
sbb tue la ada bunga2 kat bingkai hahhaa

masing2 sepi dlm keta tetiba mcm ada bau2 masam masin manis
tapi x tau bau apa
kalih2 belakang, baikkkk punya emir buat projek
makan sorang2... hahhaaa
mummy pon lupa yg dlm bag susu ada kropok tue
haiyaaa... ni klau mkn susah benor nak brenti nih

lepas asar daddy dah balik penang
lepas maghrib mummy buat projek ngan kakak sya
mlm 2 syawal & mlm 5syawal kami buat kek ni
x lupa half dr kek ni nureen kasi umah tok masa 6syawal otw nk blk png
hihii

2 cucu pompuan yg sama besday, main sama2 yerr

ni kerja emir
dia bkn nak main sgt ngan zara, sbbnyer drg sebaya
layan tabs lagi baekkk hahhaa

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

e!ya said…
Tahniah nureen..lama sgt tak jenguk2 tup2 dah pregnent..hehehe t.care selamat hari raya..
eima said…
coemyenye nureen ... tak sabar nk tgk baby baru ni ....
syawalsimpsons said…
comey je perut nureen..macam sue waktu pregnant je...comey kecik..
Adlin Mohamad said…
peknen eyh hehehe x tau plak dah padahal selalu like2 IG ..

saya beli jubah kyra senteng readymade last size nk sama sedondon grab je la kekeke
eB said…
cepatnya masa berlalu. bila tgk gambor2 nih. rasa cam baru je jumpa nureen bwk aerica :)
LYAfrina said…
Walaupon nureen pregnant... tp still nmpk maintain je.. muka pom glowing je.. hormon kot.. hehe
hahahahaha spek terbalik yg x tahan tu...janji ensem kan emir...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017