satu syawal d open house

assalamualaikum.....

org lain dh abes crita pasal raya
kami ni x abes lagi pon 1 syawal hahhaa
apa2 pon jom layan... 


kami otw ke yan kedah ziarah pusara arwah tok daddy
tp kami x naik keta ngan daddy, kami naik ngan PIL..
emir main sorang2 kat belakang
sbbnyerrrr

kakak sya dh melentok atas paha mummy
bila dh bosan main sorang2 emir pon apa lagi
pas jer minum susu terus kebabommmm jugak la
memandangkan petang tue BIL nureen kena masuk keja
x sempat pon nk snap gambo kat umah pak ngah daddy d yan
juz sempat mkn ckit dlm 15mnt g2 terus kami balik ikut daddy
sbbnya agenda PIL nak g beraya penang tapi nureen plak nk g open house umah member

otw balik masing2 ceria
emir klau kakak sya main game dia boleh lagi tengok tp kakak sya lain
dia akan ambik terus dr tangan emir
tue yg buat gaduh tue
turn emir plak main game
sbb tue la anset ni kejap jerr batterynya kong

suruh senyum boleh plak serius jerr

emir dh kedepan ngan daddy
layan mata nmpknya
so mummy & ellesya wat projek d blkg


ellesya srh mummy posing comey2 g2 hahaha
comey kerr mak yong nih??

anak dara yg tengah membesar...

aik... x tahan godaan kami berPG ker emir


yeaaaahhh tudung dh melayang
daddy plak drive lepas kami antaq BIL masuk keja
& terus balik umah, mandi2 & siap nk g open house plak
sampai kembang lobang idung kakak sya yerr

emir khusyuk ngan game... ellesya & daddy berposing bagai

amboi kakak sya.. kemain yerr kalau bab posing

dah siap....
jom kita isi perut lagi

sempat tue nak kaco kucing2 yg tgh beristirehat


sng tgk emir mkn
semua dia balun... tue mummy punya mee kuah
yg dia punya x mau sbb mummy letak kuah ckit jerr
ingat dia x mkn ropanya lain plak
daddy setia nya nasi himpitnya

antara menu yg sempat d snap

ni la tuan umah
intan namanya.. kwn sek men dolu2
kerap jgk jumpak intan kebelangan ni

kakak sya plak... dh dpt gang la
mana da nak duduk ngan mummy n daddy
zara anak intan dh jd bff ellesya

sbbnya 2 2 hantu durian
hahhahaa

mmg layan abes la...
mlm tue ellesya sendawa pon bau durian 

sementara mummy mkn & borak2 kejap ngan intan
daddy layan main beskat ngan emir
so bila nak balik mmg meraung la si emir ni
nak main basikal lagi...
semua org tgk emir yg meraung kuat plak tue

ellesya wit da gang
d apit oleh zara & aerin, anak intan.. :)
puas dia main, masuk kuaq umah suka ati jerr hahhaa
mcm umah sendiri yerrr

__________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

syawalsimpsons said…
comel la anak dara ni pakai tudung tau....aloorr nak tgk perut tummy cumill nureen tu
Nafira usof said…
meriahnye rayaaa~
zura masa kat kg memang x de jemputan rumah terbuka.. cuma gi menziara saudara mara jer lah. hehe
LYAfrina said…
comel sgt k.sya bertudung..sweet n manis.. asya tak nak trs pkai skarang.. hehe

lawo bju goen kak.sya
eB said…
kalo bab posing bagi je kat elly. confirm cantek. cam model :)
lieyalatif said…
meraung nak bawak balik basikal la tu kan nureen ekekeekek...adoi mmg kene beli sebijik laa nureen, ke dah ade kat umah....lieya ahad lepas baru belikan dayyan beskal jugak mcm nureen tgk kat ig tu....yg kelakonye bangun tdo selalu nye nangis nak susu tapi kali ni nangis nak basikal hahahahaha...lawak betul...

comel kakak sya bertudung....nak jugak die pakai tuh..... nampak bulat jek mukeeee bile pakai tudung heheheehehe
Ema Johari said…
kak sya dah jadi anak dara sunti dah lebih-lebih lagi dah bertudung...mcm anak ema lah tak lama pun lekat tudungnya...dalam kereta tanggallah...tak apalah janji dia pun suka pakai tudung.
Raya ptama pun org dah buat open house ye..meriah raya kg :)
hahahahahah emir...nnt beraya thn dpn bw basikal sendiri ya... ;-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017