Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

~Jamuan Raya Unit SMC & SAF~

21 Syawal
Unit SMC & SAF buat jamuan raya... Semua laki kami 4 org jer pompuan So mummy N fea la tukang siang ikan

Menu Utama kami Kambing bakar..


Focus lebih dekat..memang sedap betol.. terangkat!!!

Masing2 tak sabar menunggu kambing siap di bakar...
Ini pon kambing jugak tapi menggunakan periuk utk di bakar
Mummy x lepas peluang utk membzkan diri.. ngeh3x..
Api makin marak nmpknya..
Menu ke2.. Kak ros tengah dok bakaq ikan kembong..


Harus focus lebih dekat.. hehehe
Mummy plak menunjukkan skill2 membakar daging kambing..
Tak sabar nak mkn nih..
uuuuuu... panas... (dengan mulut yg muncung mcm ellesya)
Mummy coba memotong daging kambing untuk lebih garing..
Ni la kawan mummy 'fea' yang sama2 siang ikan di awal pagi td...
Semua sudah tersedia.. tunggu semua berkumpul sebelum acara mkn2 bermula..
Sapa ja yg lalu pasti akan 'menjeling2'.. hehehehe
Ucapan dari my bos (no 3 dari kanan)
Ucapan dr Bos Unit SAF (paling kiri skali)

Masa ditunggu sudah tiba... wow.. makan time!!


Pinggan mummy yg…

.:~Di Petang 1 Syawwal~:.

Mummy membetolkan selendang ellesya sebelum kami berkunjung kerumah jiran tetangga sambil diiringi dengan 1001 pesanan buat anak tersayang smpi muncung2 mulut..hehehe.. si anak mendengar dengan penuh tekun..
Selesai beraya jiran tetangga kami bertolak ke YAN,KEDAH untuk menziarahi pusara MOYANG ellesya (Arwah Tok Asben).. dalam perjalanan kami berdua ni sempat la berposing2 dlm keta my BIL.. ;)
Daddy sempat snap pic Elly yg suka sgt pakai spek terbalik walaupon dah ditegur berkali2.. ngeh2x.. ada style lahh.. Selepas ke kubur kami ke rumah abg kpd my MIL (pak ngah) lebih kurang 100 meter dari Tanah perkuburan. Kat sana x der la plak mummy snap piccas.. segan la.. heheheee
Ni masa OTW nak balik ke Alor Star beraya plak umah kawan MIL... Masa balik mummy & elly naik keta bersama FIL, MIL & SIL sbb asben & BIL nak melencong tmpt lain..Elly dah bertukar pakaian.. taaaraaaa... mummy & SIL yg bertungkus lumus tukaq baju dia.. kecian.. BERPELUH2 dah berbaju kurung tadi..Aksi e…

**^Contest Couple Muka Seiras^**

Contest akan berakhir esok!!!
Apa tunggu lagi.. jom ramai2 meriahkan contest nie..

http://layanlynn.blogspot.com/



Ni piccas zaman mummy & daddy couple Feb 2004.. Lepas habis study kami kerja tempat yang sama, break time bersama, pergi keja pon bersama2 sampai makcik guard tegur " hampa dua ni kembar ka?? muka nak sama".. hehehe dengan tersenyum simpul kami mengaku je kembar...Kawan2 yang di TAG1. mummy ayu2. zai kulim