Tuesday, June 22, 2010

:: Anugerah Terhormat:: "TOP BLOGGER"


1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
"My LuVly FamiLy"
bcoz sebuah family yg happy N penuh keceriaan..


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
"nureen"
bermaksud 'cahaya' - membawa 'cahaya dlm kehidupan juga senang dengan panggilan ni..

3. apa method dlm penulisan anda?story mory about our life.. ;)
4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?wat pe lak nak hapuskan.. blog ni salah 1 penghubung antara kami 2 beranak with daddy (PJJ)..

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?yup.. semua adik beradik nureen bg tau link blog.. lepas baca klau x brapa clear nti trima la SMS plak.. :)

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?hmmm bg yg suka sgt kondem lagu 2 'busuk ati' la tuuu.. (sambil mencebik bibir) heheheh

7. bila blog anda diberanakkan?21st Oct 2009

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?semestinya la my luvly husband

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

mai mana plak nak sembang kat sekolah nih.. dah x ngaji la..


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.


4 comments:

Fieza79 said...

tq dh jwb tag tu...!

LYaFRINA said...

HEHHHE.. LYA DAH ADA DPT.. TP BELUM JWB LAGI..SO BLH LA LYA JWB SKALI GUS YER..
BTW.. TENKIU NURREN

mamaaerish@eb said...

tq sudi tag eb... ;p...

sarah kalam said...

tq dear.. i da jwp da..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011