:: Anugerah Terhormat:: "TOP BLOGGER"


1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
"My LuVly FamiLy"
bcoz sebuah family yg happy N penuh keceriaan..


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
"nureen"
bermaksud 'cahaya' - membawa 'cahaya dlm kehidupan juga senang dengan panggilan ni..

3. apa method dlm penulisan anda?story mory about our life.. ;)
4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?wat pe lak nak hapuskan.. blog ni salah 1 penghubung antara kami 2 beranak with daddy (PJJ)..

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?yup.. semua adik beradik nureen bg tau link blog.. lepas baca klau x brapa clear nti trima la SMS plak.. :)

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?hmmm bg yg suka sgt kondem lagu 2 'busuk ati' la tuuu.. (sambil mencebik bibir) heheheh

7. bila blog anda diberanakkan?21st Oct 2009

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?semestinya la my luvly husband

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

mai mana plak nak sembang kat sekolah nih.. dah x ngaji la..


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.


Comments

Fieza79 said…
tq dh jwb tag tu...!
LYaFRINA said…
HEHHHE.. LYA DAH ADA DPT.. TP BELUM JWB LAGI..SO BLH LA LYA JWB SKALI GUS YER..
BTW.. TENKIU NURREN
mamaaerish@eb said…
tq sudi tag eb... ;p...
sarah kalam said…
tq dear.. i da jwp da..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017