"Johnny's Restaurants"


Sempena birthday daddy (23/06/2010) yang lepas mummy ajak daddy p queensbay utk celebrate.. suprize utk daddy, mummy x bg tau kat mana mummy nak celebrate..
( tapi dah tau tajuk n3 ni)
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng...
Johnny's Restaurants... :)
Cuba teka apa yg akan kami mkn di sini?? hehhee

Steamboat!!! ya... hhhmmm dah lama dok plan nak mkn steamboat kat sini akhirnya tercapai jua hasrat kami.. huahhaaaaa.... tengok la muka2 org yang mummy sayang menunggu makanan terhidang..

Ni dia... tgk tangan ellesya dah x sabaq2 nak buka tudung periuk tu..panas la sayang
Waaaahhhh... hhhmmmm
Untuk ellesya mummy order thai chicken rice
Semua tgh khusyuk melayan... hhhhmmm yummy... berasap lg...
Mummy dah kupas kulit udang N nak bergambar tapi yg si ellesya 2 plak bila nampak udang ja trus nak mkn sbb 2 la dah x tengok camera..


Suap ice cream kat mummy... tq ellesya.. suap daddy jgk k.. 'dekut'..hehhee cian daddy
Guava juice.. ni pon buat aksi yg sama.. nak minum jgk terpaksa la mummy sengetkan cikit gelas tu..
Abis ja bergambar trus minum..
Daddy :tq mummy N ellesya.. emuah
Semua dah kenyang jom kita pusing2 dlm queensbay ni..

Ni konon2nya ellesya naik ski la.. hehehhe..


Pusing2 dalam queensbay.. tengok la si ellesya tu x mau duduk dlm prem elok2 juz nak duduk dekat tempat letak kaki jerr sambil mkn kinder bueno.. pusing2 kena ikut gerak kaki ellesya, merata dia jalan..
Pusing2 dia nmpk mainan so kena la singgah sat layan dia main..

Comments

LYaFRINA said…
waaa..clebrate kat johnny...
lya x bkesempatan lg nk makan kat johnny ni.. aritu nk mkn. tp kesian kat fain sbb dia x mkn steamboat..

elessya makin comel la.. tgk pic elesya tringt kat asya..
Fieza79 said…
best celebrate2 besday...!
steamboat lg..
'NuReeN' said…
lya : try la.. ambik utk 2 org murah jerr.. klau fain x mkn steamboat mkn lain pon ada, ari 2 order utk ellesya thai chicken rice sedap jgk..

fieza : mmg best... layanzzzz...
~ Sall said…
salam kenal. i follow u. jom tukar link
SILENT_VIOLET said…
nureen...awat aku tak leh nak post ni...huhuhu..help me...
Fieza79 said…
Nureen...ni psl yg Nurenn tnya tuk kwn Nureen tu...

cb pegi kat NEW POST pastu klik POST OPTION kat bwh kotak n3...check kat situ pastikan dkt READERS COMMENTS di klik ALLOW.cuba dl...


ataupun pegi kat DESIGN - SETTINGS - COMMENTS...check area2 situ kot da yg silap tanda/klik di soklan yg bkaitan....

tu je yg leh tlg lau tak fhm leh tanya k..?
yaniebest said…
sedapnya makan Johnnys...aku kt Ipoh ni klu p Jusco ja itu ja la restoran yg best pun..asyik2 Johnnys kata laki aku..tp aku xpenah jemu..hehe nnti hg p order yg tomyam (kena tambah rm10)...Tomyam dia mmg kow...anak aku pedas2 pon makan gak..hehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017