Wednesday, June 30, 2010

"Johnny's Restaurants"


Sempena birthday daddy (23/06/2010) yang lepas mummy ajak daddy p queensbay utk celebrate.. suprize utk daddy, mummy x bg tau kat mana mummy nak celebrate..
( tapi dah tau tajuk n3 ni)
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng...
Johnny's Restaurants... :)
Cuba teka apa yg akan kami mkn di sini?? hehhee

Steamboat!!! ya... hhhmmm dah lama dok plan nak mkn steamboat kat sini akhirnya tercapai jua hasrat kami.. huahhaaaaa.... tengok la muka2 org yang mummy sayang menunggu makanan terhidang..

Ni dia... tgk tangan ellesya dah x sabaq2 nak buka tudung periuk tu..panas la sayang
Waaaahhhh... hhhmmmm
Untuk ellesya mummy order thai chicken rice
Semua tgh khusyuk melayan... hhhhmmm yummy... berasap lg...
Mummy dah kupas kulit udang N nak bergambar tapi yg si ellesya 2 plak bila nampak udang ja trus nak mkn sbb 2 la dah x tengok camera..


Suap ice cream kat mummy... tq ellesya.. suap daddy jgk k.. 'dekut'..hehhee cian daddy
Guava juice.. ni pon buat aksi yg sama.. nak minum jgk terpaksa la mummy sengetkan cikit gelas tu..
Abis ja bergambar trus minum..
Daddy :tq mummy N ellesya.. emuah
Semua dah kenyang jom kita pusing2 dlm queensbay ni..

Ni konon2nya ellesya naik ski la.. hehehhe..


Pusing2 dalam queensbay.. tengok la si ellesya tu x mau duduk dlm prem elok2 juz nak duduk dekat tempat letak kaki jerr sambil mkn kinder bueno.. pusing2 kena ikut gerak kaki ellesya, merata dia jalan..
Pusing2 dia nmpk mainan so kena la singgah sat layan dia main..

7 comments:

LYaFRINA said...

waaa..clebrate kat johnny...
lya x bkesempatan lg nk makan kat johnny ni.. aritu nk mkn. tp kesian kat fain sbb dia x mkn steamboat..

elessya makin comel la.. tgk pic elesya tringt kat asya..

Fieza79 said...

best celebrate2 besday...!
steamboat lg..

'NuReeN' said...

lya : try la.. ambik utk 2 org murah jerr.. klau fain x mkn steamboat mkn lain pon ada, ari 2 order utk ellesya thai chicken rice sedap jgk..

fieza : mmg best... layanzzzz...

~ Sall said...

salam kenal. i follow u. jom tukar link

SILENT_VIOLET said...

nureen...awat aku tak leh nak post ni...huhuhu..help me...

Fieza79 said...

Nureen...ni psl yg Nurenn tnya tuk kwn Nureen tu...

cb pegi kat NEW POST pastu klik POST OPTION kat bwh kotak n3...check kat situ pastikan dkt READERS COMMENTS di klik ALLOW.cuba dl...


ataupun pegi kat DESIGN - SETTINGS - COMMENTS...check area2 situ kot da yg silap tanda/klik di soklan yg bkaitan....

tu je yg leh tlg lau tak fhm leh tanya k..?

yaniebest said...

sedapnya makan Johnnys...aku kt Ipoh ni klu p Jusco ja itu ja la restoran yg best pun..asyik2 Johnnys kata laki aku..tp aku xpenah jemu..hehe nnti hg p order yg tomyam (kena tambah rm10)...Tomyam dia mmg kow...anak aku pedas2 pon makan gak..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011