~~~TOY MUSEUM~~~

Xtvt weekend totap diteruskan.. dah seminggu baru nk kuaqkan n3.. x sempat nk update da.. ni pon curik2 ja..heheee... ari 2 kami bwk si comel ni p TOY MUSEUM.. masa sampai ellesya ni masih nyenyak tidoq, plan x mau kejutkan nk wat suprize tp elok nk kuaq dr kereta ja dia dah terjaga.. apa lg nak jln sendiri la..
Dah masuk dh... penuh xcited.. 1st time msk toy museum walaupon dh hampir 6thn dok penang tp ni la kali pertama msk...hehhee

mummy N ellesya bergambar ngan superman!!! tp ellesya ni masih dlm mood baru bgn tidoq so muka pon x ceria (sambil mengaru2 telinga yg x gatal)..

Ni apa ni?? daddy ambik gambaq apa ni?? hhhmmm keta kebal la plak..

Aksi2 mummy N ellesya tengok patung baby..

Yang ni mmg paling diminati!! BARNEY... mmg x yah bg tau ellesya dah tau apa nama patung ni..
Mood dah steady so mula la xtvt menjelajah N berlari dlm museum.. hati2 ya ellesya..

Sherk 3 4 5 kali ganda mummy nih...

Gambar bersama wajib.. emuah luv daddy N ellesya so much.. awat muka ellesya masam jerr tu??

Bear becaq (kata ellesya)

Ellesya : daddy, lizard!!! (terus berudur kebelakang)
Daddy : puyoooo lizard besaq...

Happy halooween!!! hahahhaa tetiba ja... ;)

Ellesya happy sgt msk toy museum.. boleh tengok macam2 jenis cartoon yg dlm TV tu..

Serupa tapi x sama... haikkkk.... kungfupanda...

Ni bertentangan la daddy.. tangan tu mcm nk patuk kpala panda ja... yang kaki plak nak tendang anak panda yang kat bwh 2.. hehhee

Lillte monster..
Ellesya : mummy....jom, tengok baby...
Mummy : jom2.. x abis2 ngan baby dia..


Lilo & steach... klau dpt best ni.. wat bantal peluk..
Bergambar kenangn sebelum meninggalkan museum ni..
Ellesya : mummy... darah!!!! eeee...
Mummy : :)...

Masih dok bg tau mummy pasal darah kat badan patung tadi..

Sara (tom rider) : stop! I shoot U...
Ellesya : I don't care... hhhmmmm

Relax N berehat sekejap setelah penat berjalan..

Dah abis daa.... Berposing di depan pintu masuk museum..

Ellesya dok tgk apa tu?? tgk la camera!!
Dari TOY MUSEUM kami ke ISLAND PLAZA.

Nak beli belt untuk ellesya.. cian dia asyik pakai belt mummy jerr pusing smpi 2 kali.. dah lama cr tp x dak yg berkenan.. p island plaza ja trus jumpa.. mcm2 design ada..

Ellesya seperti biasa akan menjelajah setiap sudut mall.. dah jom kita p makan plak.. byebye.. ;)

Comments

chekna said…
xtau plak penang ada tempat camni.. bestnya...
'NuReeN' said…
hhhmmm tgk mcm best kan, tp x der la best sgt..hehehe cuma patung2 jerr tmpt agak sempit.. bergambar mmg cantik..
yaniebest said…
weh..mggu lepas aku p penang tido kat Falmingo hotel tg Bungah...dekat ja ngan toy museum ni..tp xrasa nk p plak...mcm best lak tgk byk kartun2 dlm tu...len kali kena p leng la..hehe
'NuReeN' said…
ada event ka kat c2?? ehhehee ...

hg klau suka bergambar ok la nk msk cni.. x derrr la best sgt pon..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017